conform unor definitii acceptate pe web (mai mult sau mai putin exacte) spam e atunci cand cineva trimite mailuri (de obicei comerciale) nesolicitate;
tot spam se numeste si orice actiune de a pacali motoarele de indexare pentru un mai bun ranking;
conform legislatiei noastre.. spam poate fi tradus aproximativ cu "mesaj comercial nesolicitat" si defineste orice mesaj cu implicatie comerciala care nu respecta simultan conditiile: sa existe acordul explicit al destinatarului pt a-l primi si sa contina date de identificare ale celui care il trimite;
pt mine.. spam are niste implicatii oarecum.. lipsite de etica sa ii spunem
prin urmare nu google impune niste reguli, ci legea romaneasca;
despre google.. ce sa zic.. nu mi se pare ca te obliga sa respecti indicatiile;
e ca si cu as fi eu petrom.. si ti-as spune ca daca vrei sa cumperi benzina de la mine trebuie sa te prezinti cu masina curata; daca vrei benzina de la mine respecti regula, daca nu.. poti sa te duci la benzinaria din colt care probabil ca are benzina indoita cu apa;
de ce te streseaza asa de tare google pe tine?
poate pt ca tu vrei sa faci bani.. iar google te poate ajuta.. numai ca google e de obicei corect.. si nu accepta sa trisezi.. din punctul asta de vedere.. as zice.. bravo google!
e aceeasi chestie si cu benzina.. participi la o cursa.. si ai nevoie de benzina.. daca o vrei pe cea buna de la petrom.. te duci acolo cu masina curata si ai sanse mari sa castigi.. daca nu.. mergi unde vrei tu in alta parte
later edit: mfa nu e un site facut cu gandul de a-l monetiza prin adsense;
mfa e un site facut cu gandul de a castiga din adsense trisand;
daca unsite care aplica tehnici nerecomandate.. si pretinde ca nu il intereseaza pozitionarea in serp si ca nu e vina lui pt asta.. atunci acel site nu are treaba cu google.. si nu vad de ce s-ar stresa ca google nu il primeste;
tu spui asa.. ok.. mie imi place sa am masina plina de noroi (nimic gresit in asta.. e dreptul tau) si nu ma intereseaza sa cumpar benzina de la petrom (iarasi foarte ok), dar ma enerveaza ca petrom nu ma primeste cu masina murdara.. aici deja nu mai e ok.. daca nu te intereseaza sa cumperi.. ce treaba ai tu cu ce face petrom? e dreptul lui sa isi conduca afacerea cum are chf.. la fel cum e dreptul tau sa iti pastrezi masina cum ai chef..
cu alte cuvinte ce te *beep* pe tine de ce face altul care nu are nici o legatura cu tine?

Răspunde cu citat