Buna ziua
"Porcariile de acuzatii"
1 Hotnews are contributii personale consistente articole, reporteri, bloggeri incisivi etc. Sa nu ii comparam cu cele 27 portaluri gasite de mine care lucreaza cu copy/paste.
2
Vad ca luati extrem de personal totul.
Aici este vorba de principii si de filozofia acestui forum excelent de altfel care nu numai ca explica cum sa folosesti alt la poze dar si militeaza pentru un google curat (ca altul nu avem)
Imi pare rau ca dvs ati dus polemica atit de departe dar ca supermoderator al acestui forum presupun ca militam pentru a fi White Hat.Da?
Metodele Blue Hat (merge si asa) sau Black Hat nu sunt de loc ok. Da ?
Stiu ca ati muncit pt site, el este bun dar nu este bine sa exageram- searchinsearch de tipul arhivei de cautari eafacere.ro/cautari-dictionar.asp nu pare a fi ceva foarte onorabil.
deasemenea sitemap.txt dvs calat pe elemente nerelevante.
Daca aveam ceva personal cu dvs trimeteam la google sesizari. Nu o fac. Doresc doar sa facem ceva mai mult pentru continut
Google este gratuit cu conditia sa oferi continut. Daca nu, exista Adwords, reclama TV, ziare etc.

Dvs spuneti: Nu te lua de mine cind sunt altii mult mai rai. OK ! Faceti ceva in acest sens!
Slava domnului avem acum un birou Google in Romania care intelege limba romana.
Si hai sa nu mai polemizam. OK ?
Lansez urmatorul subiect:

Marea dilema a unui SEO - care este platit pentru munca lui (nu ma refer la SEO in propriul site) este ca se confrunta cu cererea clientului care doreste sa fie in primele pagini in Google. De aceea SEO-ii cauta sa il multumeasca pe clientul platitor dar in acelasi timp sa nu fie banat de Google.
Un SEO puturos face spam ordinar. Un SEO dedicat nu este platit in RO pentru munca extrem de laborioasa pe care o face. La anul cind numarul de magazine virtuale, portaluri etc se va dubla munca va fi mai grea. In urmatorii 2 ani vor ramine pe piata doar paginile foarte bune. In cazul portalurilor de afaceri exemplul pe primul loc in Google este business.com
Presupun ca asa va arata un portal profesionist.
Astept comentariile dvs asupra dualitatii din sufletul unui SEO.
3
Ce am facut eu sau ce fac ? Astept sa am zece interventii si atunci o sa pun un hiperlink . Pina atunci nici exemplele pe care le-am dat nu le-am putut posta...
Cu stima