Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 30 din 30

Subiect: Spamul subtil dar de efect.

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Multumesc, la fel
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Seo_clean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    64
    Posturi
    167
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de soniq Vezi Post
    seo clean: eu am impresia ca tu te-ai bagat intr-un domeniu pe care nu il stapanesti cum trebuie sau cel putin nu in totalitate. sunt multe date care iti lipsesc din pledoarie si probabil si in modul de gandire. ori esti complexat ca nu poti bate unul din site-urile care le huidui tu ori faci parte din echipa unui site concurent lor.

Vorbim!
    Hai sa o luam simplu. Poate ne intelegem.

Am abordat 2 teme
    A
    Spamul subtil dar totusi spam
    1 Portalurile de afaceri cistiga bani daca sunt indexate in Google
    2 Google le indexeaza pe gratis daca dau informatii relevante pentru utilizator.
    (Daca nu, du-te mama la Adsense sau da anunturi la Romania Libera sau plateste spot la Money Channel......)
    3 Eu sunt utilizatorul roman si sunt nevoit sa incep cautarea de pe la a patra pozitie deoarece pe primele 3 pozitii sunt portaluri de afaceri cu search'in care nu imi dau rezultate relevante.
    4 Google pedepseste search'in search, dar pina acum norocul portalurilor mioritice de afaceri cu search'in search este ca nu a pus inca google lupa pe ele in Romania dupa cum a facut-o in tarile civilizate.

Am dat un exemplu de cum nu scapi de portalurile cu search'in search
    Am scris in search Google ambalare zahar la 2 grame - ceva imposibil
    Bineinteles ca am gasit ClubAfaceri cu 163 rezultate din care nici una nu se referea la ceeace am cautat eu - imposibilul. In cele 163 rezultate era vorba doar de ambalat fum si din cind in cind despre zahar.
    Puteti sa scrieti orice timpenie legata de un produs sau o afacere si gasiti vreo 2-3 portaluri care ies in fata prin acest spam. E prea subtil pt dvs ?
    B
    Am afirmat si reafirm ca este mai simplu sa faci si sa promovezi un portal de afaceri decit un website cu istoria musetzelului.
    Cu 500 euro faci o treaba minunata !
    Iei cu copy/paste 10.000 de firme,mai pui un dictionar free si gata site-ul.
    Nimeni nu te va lua la rost desi textele sunt identice. Vei putea sa spui: Domle, webmasterii au trimis acelasi text la toata lumea....
    Apoi ai grija sa dai 5.000 de titluri subtitluri si keywords separate pentru a aparea pe prima pagina si la categoria cancer si la dansul din buric.

Cel cu site-ul musetel.ro nu are nici o sansa sa fie primul (cite categorii poate face el ? cite keywords poate pune, cum poate asigura el densitatea cuvintelor de 10% fara sa scoata prepozitiile, atributele si complementele ?

Apoi pune-i pe toti amaritii cu site-uri de firme sa iti includa scriptul pe prima pagina in timp ce tu nu le pui hiperlink sau il pui cu rel="nofollow"
    Mai pune si dictionare de termeni luate din alte parti cu titlu pentru fiecare termen.

Cu istoria musetelului e mai greu deoarece daca vei copia materiale te vor prinde, iti vor arata obrazu si nu ai putea sa repeti povestea cu webmasterii.
    Capisci ?

PS
    Marile 7 portaluri date exemplu nu sunt ele chiar asa grozave ! 5 din ele au PR5 iar doua PR4. Ungaria cu o populatie sub jumatate are portaluri cu PR6 !

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    64
    Posturi
    167
    Putere Rep
    35

Implicit M-am inselat 500 euro sunt prea mult !

Poti sa faci un portal cu 3oo euro !
    Exemplul este hei.ro

Nu numai ca faci copy/paste prin portaluri dar mai intri si pe siteurile respective si ii tragi un copy/paste ca mostra de text. Mostra nu ajuta pe vizitator dar il ajuta pe hei.ro care devine indexabil.
    E inteligent spamul. Nu hei.ro a inventat spamul subtil dar in orice caz l-a perfectionat !
    Exemplu din hei.ro :
    immo-land.ro/anunturi-imobiliare/salaj.php
    LINKUL E CU NOFOLLOW

URMEAZA UN COPYPASTE BEZMETIC :

Descriere: Anunturi Imobiliare Salaj - Anunturi imobiliare adaugate de agentii imobiliare si particulari.

Fragment din pagina:
    [ / Apartament Casa / Vila Spatiu comercial Spatiu industrial Teren Vanzare Inchiriere Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita Nasaud Botosani Brasov Braila Bucuresti Buzau Caras Severin Calarasi Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Neamt Mures Olt Prahova Satu Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vrancea Vaslui Vanzari imobiliare Inchirieri Cereri imobiliare RSS Legislatie imobiliara Info imobiliare Finantare Utile Sursa ta de informatii! alege sectiune Catalog Web Stiri Revista presei Financiar Horoscop Bancuri Imobiliare Electronice Portal de Afaceri, Catalog Firme Anunturi imobiliare din judetul Salaj Judetul Salaj Localizare : in nord-vestul Romaniei, la trecerea dintre Carpatii Estici si Muntii Apuseni Vecini : la nord judetele satu-Mare si Maramures, la vest si sud-vest judetul Bihor si la sud-est judetul Cluj Populatie totala : 248408 locuitori In mediu urban : 98657 locuitori In mediu rural : 149750 locuitori Locuitori pe km : 64.30 Suprafata : 3864 km˛ Organizare administrativa : - municipiu Zalau - trei orase: Jibou, Simleul Silvaniei si Cehu Silvaniei - 56 comune - 282 sate Agentii partenere 73 anunturi 20 anunturi 3 anunturi 0 anunturi Apartamente , Case , Spatii comerciale si industriale , Terenuri din judetul Salaj Apartamente Case / Vile ...]

DAR DACA VREI SA INSCRII SITE-UL LA HEI.RO....
    Inscrierea in Hei.ro este gratuita, insa inainte de inscriere trebuie sa plasati un link catre Hei.ro in pagina Dvs, folosind codul HTML de mai jos:

<a href="http://www.hei.ro/">Cautare</a>

Daca ati inserat deja acest cod HTML in pagina Dvs., va puteti inscrie in Hei.ro.

ASTA E VALABIL PT CINE POT SA PRINDA, DAR MAJORITATEA CELOR PUSI IN SITE CUM SUNT CEI DE SUS NU AU LINK CATRE HEI.RO - DECI COPY/PASTE PUR SI SIMPLU.
    In plus Termenii de utilizare a site-ului sunt antologici. Nu ofer nimic, nu raspund pt nimic, etc . Merita citit......

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    64
    Posturi
    167
    Putere Rep
    35

Implicit M-am intors din calatorie...

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Eu nu am inteles clar care e spamul. Sintem obisnuiti sa aducem exemple clare.
    Evident ca stim ca exista site-uri care fac spam de toate felurile. Multe din ele sint postate aici.
    Dar nu discutiile generalizate creaza o atitudine importriva lor. E inutil sa filozofam pe subiecte generalizate.

De aceea, toti care posteaza pe acest forum isi asuma responsabilitatea pentru continutul postat. Si multi dintre noi asta fac.
    Draga Krumel
    Bine combati discutiile generalizante.
    Am lipsit din tara. Acum ca m-am intors am vazut ca din plingaceala pe forum nu a iesit nimic. Am vazut ca aceia aratati cu degetul ca fiind spamari acum 2 luni (vezi postul lui sandossu si alte posturi) sunt bine mersi in google si nici nu le pasa. Are seopedia si un efect practic ? un ac de cojoc, ceva ? sau numai concurentii directi sunt reclamati la google ?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de Seo_clean Vezi Post
    Draga Krumel
    Bine combati discutiile generalizante.
    Am lipsit din tara. Acum ca m-am intors am vazut ca din plingaceala pe forum nu a iesit nimic. Am vazut ca aceia aratati cu degetul ca fiind spamari acum 2 luni (vezi postul lui sandossu si alte posturi) sunt bine mersi in google si nici nu le pasa. Are seopedia si un efect practic ? un ac de cojoc, ceva ? sau numai concurentii directi sunt reclamati la google ?
    Ti-am raspuns si pe topicul respectiv...ca un site care face spam sa fie scos din index, el trebuie raportat. Asta fac unii de pe forumul asta.
    Ca Google, din tonele de raportari de spam date in intreaba lume, ajunge sa tina cont de raportarile facute sau nu...tine doar de ei.

Acum sper ca nu te astepti sa devenim politie web sau "sula in coaste" a Google. Au fost cazuri in care site-urile romanesti raportate au fost scoase. Nu stiu daca datorita noua sau nu.
    Dar in nici un caz nu sintem tribunalul de judecata. Indemnam doar ca oamenii sa raporteze spamul, nu si sa pedepseasca spamerii. Asta o sa o faca cand o sa doreasca Google si alte motoare de cautare.

Crezi ca raportarea de concurenti directi e gresita? In fond, isi protejeaza fiecare afacerile. Doar nu crezi ca noi in fiecare zi cautam spam spre raportare, voluntar si cu spirit gospodaresc.

Dealtfel, cred ca iti cam lipsesc niste informatii legate de spam, raportare la Google sau comunitate Seopedia...
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    64
    Posturi
    167
    Putere Rep
    35

Implicit Propunere

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Dar in nici un caz nu sintem tribunalul de judecata.Dealtfel, cred ca iti cam lipsesc niste informatii legate de spam, raportare la Google sau comunitate Seopedia...
    Nu sunteti tribunal doar trebuie sa semnalam pe seopedia.
    Intradevar raportarile nu au efect intotdeauna dar pentru a putea respira cind cautam pe google fac urmatoarea propunere:
    Popularizati nu numai site-ul ci si numele firmei webmasterului.
    Asa se vor mai cuminti. Potentialii clienti cind vor tasta numele firmei de web pe search inainte de a accepta serviciile acesteia vor vedea si un semnal din Seopedia ! Si se vor gindi de doua ori. Acesta este un serviciu social mai important decit sa traducem din engleza directivele si hinturile google.
    OK ?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Nu vad sa fi raportat nici un site pe forum in care sa fi postat numele firmei. Sint posturi pe acest forum care specifica numele firmelor. Studiaza amanuntit.

Citat Postat în original de Seo_clean Vezi Post
    Acesta este un serviciu social mai important decit sa traducem din engleza directivele si hinturile google.
    OK ?
    Nu e nici un serviciu social Nu e platit nimeni si nici nu sintem "perete de plans".
    Oamenii aici vad firme si site-uri care joaca corect. Nimic mai mult.

Consider mult mai importante "directivele si hinturile google" traduse decat discutii fara sfarsit despre ce ar trebui sa faca altii.

Fa tu..si alti or sa te urmeze.

Pe forum exista topicuri care in timp pot dovedi firme si site-uri care au facut spam, daca la asta te referi.

Restul tine de Google, prietene draga.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

danielbuca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    13th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    48
    Posturi
    431
    Putere Rep
    40

Implicit

Salutare,

Citesc de mult acest forum dar jur ca asta este primul topic care chiar m-a enervat.

@seo_clean: la aruncat cu piatra aiurea suntem toti buni ... speram ca pana la pagina 3 a acestui topic sa gasesc si site-urile alea facute/promovate de tine care sunt perfecte si nu incalca nici o regula.

In privinta eafacere.ro eu pot sa iti garantez ca este spam clean (si stiu ce spun).

@everybody: hai sa va spun ce s-a intamplat in acest topic (sau trebuia sa se intample):
    - vine un X si incepe sa atace produsele dintr-o nisa
    - X pozeaza drept expert neutru in acest domeniu, nemultumit de calitatea acestor produse-
    - dupa lungi discutii X face o recomandare (care este de fapt produsul promovat de el)

Se cheama publicitate prin exemplu negativ ... ca in campaniile politice de 2 lei de prin romania.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    64
    Posturi
    167
    Putere Rep
    35

Implicit Nu vrei sa ne intoxici?- Foloseste Disallow:/search !

Citat Postat în original de danielbuca Vezi Post
    este primul topic care chiar m-a enervat.
    In privinta eafacere.ro eu pot sa iti garantez ca este spam clean (si stiu ce spun).
    Hai sa o lamurim si pe asta:

Am dat exemplul asta nefericit acum 2 luni iar Diana si toti amicii au sarit la atac. eafacere a mai evoluat un pic in ultimele 2 luni dar nu e inca curata. Daca nu spuneai ca garantezi nu veneam cu exemplul urmator:

cauti pe Google utilaje geam termopan si nu ai cum sa scapi de eafacere ca de un blestem.(club afaceri sunt si mai rai) Apar in search la:
    http://www.eafacere.ro/cauta-diction...+geam+termopan
    Si ce gasesti :
    Ati cautat utilaje geam termopan in Dictionarul financiar

Active
    (Assets)

Cheltuieli de investitie
    (Capital expenditure)

Nu iti vine sa rizi ?
    Sigur nu iti vine sa rizi cind vezi in codul sursa
    <title>utilaje geam termopan : Cauta utilaje geam termopan in Dictionar de termeni financiari - eAfacere.ro: Portal de afaceri</title>

<meta name="description" content="utilaje geam termopan : Cauta utilaje geam termopan in Dictionar de termeni financiari - eAfacere.ro: Portal de afaceri">
    <meta name="keywords" content="utilaje geam termopan, afaceri">

Eu cu mintea mea slaba credeam ca ordinea este : scrii o pagina apoi ii pui titlu, descriere. si cuvinte cheie si nu invers. In plus e de ris sa gasesti utilajele in dictionarul financiar Hrema.
    Vorbind serios:

Vanessa Fox de la Google spune: In mod constant rezultatele de cautare web nu aduc valoare pt utilizator, si intrucit scopul nostru principal la Google este sa oferim cele mai bune rezultate de cautare posibile, noi excludem in general rezultatele de cautare din indexul nostru de cautare web (Google) (Desigur nu toate URL-urile ce contin /results sau /search sunt rezultate de cautare.)

In Webmaster Guideline http://www.google.com/support/webmas...y?answer=35769
    e spus clar:
    Use robots.txt to prevent crawling of search results pages or other auto-generated pages that don't add much value for users coming from search engines.
    Eafacere nu e cel mai rau business directory din Romania si daca doreste sa progreseze si sa nu ne intoxice ar trebui sa foloseasca Disallow:/search in robot.txt Si hai sa nu mai vorbim de ei pt ca sunt altii mult mai rai.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    64
    Posturi
    167
    Putere Rep
    35

Implicit Google Alert

Primesc de la google alert tot ce imi semnaleaza pe citeva cuvinte romanesti pentru a vedea cum se misca concurenta- evident romaneasca pe citeva cuvinte cheie.
    Azi imi apare cu: http://erfurtwiki.sourceforge.net/do...d-ons/passdict care este doar o lista cu 213.000 !!!!! cuvinte in engleza si in care am gasit si cuvintele mele romanesti !
    numai bune pentru ei dar si pt spamuitori. Imi explica cineva despre ce e vorba si cum a trecut de filtrul google ?
    Pentru ca numai gainarii mai folosesc acum cuvinte ascunse, si cum sunt un pesimist, ma astept sa le gasesc si in serp si la portalurile cu search'in search
    Ati cautat: produsul, firma abacist. Deoacamdata nu avem produsele lor. Mai reveniti
    Ultima modificare făcută de Seo_clean; 11th July 2007 la 09:45.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Efect alt imagini footer care se repeta in toate paginile
    De mindsoul în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 27th December 2009, 18:04
  2. Alegerile si SPAMUL
    De adriana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 3rd December 2009, 18:02
  3. .htacces 301 redirect nu are efect
    De andreipopel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th September 2008, 16:00
  4. spamul si gramatica
    De arrasoft în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 2nd September 2008, 10:08
  5. Efect Rotire?
    De big în forumul Utile
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th October 2007, 17:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.