Daca vrei sa vorbim cu dvs. contacteaza-ma in particular. Pe forumuri se trece peste barierele astea.

Daca era sa copiez firme de pe alte portaluri, chiar crezi ca ma limitam la doar 2700 de firme cate am acum inscrise? Sau copiam cateva zeci de mii, cam cate sunt pe siteurile care intr-adevar fac asa ceva? Tocmai pe mine m-ai gasit sa ma acuzi ca copiez firme? Asta-i chiar culmea.
Nu crezi ca firme inscrise acum 2 ani pe ghidul.ro, ca-l dai de ex., au aceeasi activitate si acum? Si ca inscrierile prezentarilor se fac cu copy-paste? Daca iti inscrii firma in 100 de directoare, stai si compui un text diferit pt. fiecare? Hai sa fim seriosi.

Si da, unele firme nu au adaugat nici produse, nici oferte speciale, dar fiecare firma are o pagina rezervata pt. asa ceva. Tiparul este acelasi pt. toate firmele, fie ca are produse, fie ca nu are.
PS.
Cat despre restul continutului, fiecare il adauga cum considera de cuviinta. Vrei sa-ti faci un site cu legaturi catre alte siteuri pt. tot continutul, n-ai decat. Dar lasa pe ceilalti sa-si faca treaba cum trebuie. Hai atunci sa acuzam si publicatiile online ca preiau stiri de pe alte siteuri. Hotnews, wall-street ... Pai toate fac spam

Btw, profituri.ro a copiat dictionarul financiar de la mine. Stiu asta, pt ca la una din litere ramasese la un moment dat linkul catre siteul meu

Sunt siteuri de afaceri care fac spam la greu: cautari cu pagini goale, linkuri puse la greu pe fiecare pagina (te iei de mine ca am cate 4-5 linkuri? ha...), email spam, firme preluate de pe alte portaluri (si cu recunoasterea acestui lucru) cu zecile. Ce sa zic, m-ai gasit pe mine sa-ti faci demonstratia, care n-am copiat nici macar o firma. E ultimul lucru pe care l-as face.

PS. Tot n-am retinut: de la ce site concurent spuneai ca esti?