Emag permite sellerilor publicarea de continut prin furt, am gasit descrierea produsului de aici pe Emag
dymatize-iso-100.jpg
Cum procedam in acest caz?
Emag permite sellerilor publicarea de continut prin furt, am gasit descrierea produsului de aici pe Emag
dymatize-iso-100.jpg
Cum procedam in acest caz?
Salut felix,
Lasa tu descrierile, am vazut recenzii preluate ca si comentarii sau ca si recenzii proprii, ceea ce constituie un continut mult mai valoros decat o descriere a produsului.
Faptul ca se face scraping pe site-ul Emag nu cred ca e o noutate, dar eu vorbesc aici de site-uri de afiliere prin PS, care fac bani chiar de la eMag, nu de micile magazinase concurente.
Cred ca mi-am notat pe undeva un exemplu dar n-am avut tupeul sa deschid eu subiectul, daca il gasesc il voi posta.
In ceea ce priveste situatia descrisa de tine mai exista si posibilitatea ca respectivul comerciant sa vanda in marketplace-ul Emag, ceea ce ar putea justifica descrierile identice fara sa fie vorba de preluarea continutului.
din ce stiu emag nu verifica in vreun fel unicitatea descrierilor partenerilor. probabil cu un mail la marketplace se poate rezolva punctual dar long term nu vad vreo solutie universala
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Mda, eu am inteles de-a-ndoaselea, scuze.
De fapt e continutul tau pe site-ul Emag, adaugat de un partener.
@klempa, aici nu e vorba doar de unicitatea continutului ci si de dreptul asupra acelui continut si m-ar mira ca marketplace-ul sa nu aiba nimic referitor la asta prin conditiile de utilizare. Problema clar nu e la Emag, e la partener iar rezolvarea punctuala, din pacate, nu acopera si prejudiciile deja suferite.
dacă e conținutul tău, și ești sigur de asta, cred că te pot ajuta.
Salut Zoso, da, continutul este am meu, a fost preluat de aici www.kiwigym.ro/concentrate-proteice/dymatize-iso-100-2-2-kg si l-au publicat pe emag aici www.emag.ro/izolat-proteic-din-zer-hidrolizat-dymatize-iso100-arome-multiple-900g-dym-iso900/pd/DYG8G7MBM/
A fost luat copy paste descriere si tabel cu ingrediente.
Multumesc pentru ajutor!
să sperăm că au învățat ceva.
Vad ca l-au modificat, nu stiu ce ai facut... dar iti multumesc.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)