Discutia in cauza mi se pare putin superficiala : atat despre traficdublu, cat si despre neogen s-au scris milioane de vorbe critice.
Majoritatea nu au o parere buna despre traficduplu pentru ca fac seo spam, iar neogen a fost acuzat, hai sa nu zicem plagiat, de imitatie a diverselor interfete si business-uri de succes...
Nu stiu daca exista o legislatie la nivel national si international care sa reglementeze folosirea anumitor cuvinte cheie ? Stiu doar ca pe partea offline numele unei marci inregistrate nu poate fi folosit de concurenta... dar la fel de bine stiu ca nu poti inregistra nume comune...
Nu stiu daca cuvantul cheie "neogen" poate fi monopolizat pentru ca o simpla cautare dupa termenul neogen folosind google pozitioneaza neogen.ro pe locul 3... asadar nu ei eu inventat roata. Sapand mai adanc dupa rezultatele generate de cautarea dupa neogen traficdublu nu se regaseste nici dupa 5 pagini, asa ca dupa umila mea parere poate sa se setearga la fund cu acest cuvant cheie daca il folosesc...

Răspunde cu citat