Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: ziare.com spam SEO?

Vizualizare arbore

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Problema e ca AvantulBuzau e un site nou. Pana ce capata incredere Google in el (cateva luni / un an) va fi deja penalizat datorita continutului "copiat".

Nu e corect ca brandul / trustul, sa permita unui site puternic furtul, in detrimentul unuia slab.
    @Nichita si tu ce ai vrea acum ca Google sa dea la o parte brandul si sa te arunce pe tine in fata ? Un anonim obscur , neconfirmat de nimeni in vreun fel ? Eu cred ca merge pe mana brandului pentru ca are autoritate.
    Autoritatea si comunitatea de oameni din jurul sau reprezinta un punct de referinta pentru Google. Are astfel siguranta ca intr-un fel sau altul de acolo, din discutiile purtate si dezbatute pe siteul respectiv se poate extrage o idee, o concluzie ce este de ajutor umanitatii. Pe cand de la tine de pe site ce concluzie sa traga daca nu vine nimeni sa se exprime?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Popescu Marian Vezi Post
    Dudes, Google s-a prostit rau de tot si cred ca se va tampi cu totul. Oricat vorbim noi de calitate si alte "baliverne" ce par frumoase si ok trebuie sa realizati ca SERP e plin de site-uri proaste fara informatii de valoare, iar cele cu valoare sunt pierdute in paginile 2, 3... site-uri cu informatii cu adevarat valoroase. Google nu are cum sa descopere valoarea unui articol, pur si simplu nu are cum si si-au dat si ei seama de asta, asadar au ales sa lase SEO-istii sa isi faca treaba in liniste.

E plin de site-uri spam cam pe toate nisele monitorizate, iar multi competitori din top 10 au linkuri numai din directoare de articole, comentarii in spam si alte locuri "interzise" de google. Lasati-o mai moale cu calitatea articolelor, inca nu exista asa ceva. Articole bunicele, linkuri, vechime, structura buna a site-ului si ajungi in top 10.

@Popescu Marian perfect adevarat. de la mine +1 . E frustrant pentru multi ca google nu ii considera autoritari atunci cand creeaza un continut. Doar faptul ca scrii nu e cu siguranta de ajuns. Dupa mine viitorul SEO ar trebui sa se concentreze in afara de linkuri si bla bla-uri pe crearea de comunitati. Comunitati si porcarii gen social media dar nu externalizat pe FaceBook ci pe propriul site.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 14th February 2013 la 23:04.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 13:21
  2. Am primit un e-mail spam... dar nu e numai email spam!
    De thefan în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th September 2008, 22:15
  3. fluxuri stiri ziare
    De enisal în forumul Utile
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 15th April 2008, 11:08
  4. EMAIL SPAM Comunicate 1001 - 1001net.ro E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2008, 10:06
  5. E-MAIL SPAM: Demcod-Soft EMAIL SPAM