Tocmai am primit un spam SMS de la ZiuaIndragostitilor.net. Mai e cineva care a primit mizeria?
Designul site-ului apartine unui coleg de forum din cate stiu (vindea tema la un moment dat).
Tocmai am primit un spam SMS de la ZiuaIndragostitilor.net. Mai e cineva care a primit mizeria?
Designul site-ului apartine unui coleg de forum din cate stiu (vindea tema la un moment dat).
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nichita, nu ma judeca gresit, eu am vandut / vand tema, site-ul nu imi apartine.
Raporteaza site-ul catorva dintre advertiserii 2p prezenti pe site si cred ca se vor lua masurile de rigoare.
Si mie imi pare cunoscuta tema, dar vad ca-i facuta de wallweb sau ceva de genu, scrie in style.css
LE: lol.. Calin, daca nu-i site-ul tau, tu n-ai nicio vina daca cel care a cumparat tema de la tine spameaza. Ca si cum daca cineva hack-ereste serverele NASA de pe windows, Microsoft e de vina Nichita doar zicea ca ii pare cunoscuta tema, atat
Signatura lipsa
hahaha, oricine ar fi, a dat siteul jos.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
L-am primit si eu dar nu am vizitat si site-ul.
Ideea cu numele de domeniu este buna, nu ma gandisem la ea, avea potential urias in perioada asta, dar vorba lui Tom, "vizitatori cu spam, mai greu".
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)