Pagina 2 din 7 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 66

Subiect: SEO Spam Codrosu.ro

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de adson Vezi Post
    da probabil ca ai mare dreptate doar ca ele nu sunt automate ci sunt gandite si scrise manual...dar MFA-ul nu inseamna nici furt si nici SPAM
    Cu atat mai rau cand o faci in cunostinta de cauza... si e furt pentru ca incerci sa pacalesti motoarele de cautare cu continut irelevant...

adson este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    280
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de tataraseni Vezi Post
    Cu atat mai rau cand o faci in cunostinta de cauza... si e furt pentru ca incerci sa pacalesti motoarele de cautare cu continut irelevant...
    iti recomand sa citesti acest post: bobbyvoicu.ro/mfa-uri-furt-sau-nu.html si apoi mai vorbim

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

Site-ul nu e made for AdSense pentru ca nu are AdSense pe el, nu e facut prin scripturi de generare content automat si nici nu are 3 large boxes in fata ochilor ca sa te sperie. Din punctul de vedere al reclamelor e chiar decent dar tu nu intelegi o chestie: Google apreciaza relevanta si multe din articolele tale intra la SEO spam pentru ca nu au nici un fel de relevanta si au fost facute MANUAL cu un singur scop: SPAMAREA rezultatelor google cu pagini irelevante. Tu spamezi motorul de cautare si crezi ca e ceva normal sa faci asta. Asta nu e bine deloc si nu e bine pentru cei care intr-adevar au content relevant pentru cautarile respective.

Keyword stuffing, irrelevant results, si irrelevant content duce la doar un singur lucru: http://www.google.com/contact/spamreport.html

Si apoi sa vezi cum pica trafficul cand vine penalty-u'. Apropo, "Pinalty" e marca inregistrata de cateva zile Gheorghe Stefan si-a inregistrat nickname-ul.
    Ultima modificare făcută de Nosfer; 13th May 2009 la 13:49.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Eu sint pentru excludere. Cine mai e pentru?

Astept manifestari.

Cred ca e timpul de curatenie in Seopedia, ce ziceti?

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    280
    Putere Rep
    34

Thumbs up

Nosfer din punctul meu de vedere am content relevant daca tu sau altcineva considera ca nu, atunci este liber sa faca ceea ce doreste...

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    Site-ul nu e made for AdSense pentru ca nu are AdSense pe el, nu e facut prin scripturi de generare content automat si nici nu are 3 large boxes in fata ochilor ca sa te sperie. Din punctul de vedere al reclamelor e chiar decent dar tu nu intelegi o chestie: Google apreciaza relevanta si multe din articolele de pe articolele tale intra la SEO spam pentru ca nu au nici un fel de relevanta si au fost facute MANUAL cu un singur scop: SPAMAREA rezultatelor google cu pagini irelevante. Tu spamezi motorul de cautare si crezi ca e ceva normal sa faci asta.

Keyword stuffing, irrelevant results, si irrelevant content duce la doar un singur lucru: http://www.google.com/contact/spamreport.html

Si apoi sa vezi cum pica trafficul cand vine penalty-u'. Apropo, "Pinalty" e marca inregistrata de cateva zile Gheorghe Stefan si-a inregistrat nickname-ul.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    280
    Putere Rep
    34

Thumbs up

Krumel prin excluderea mea nu faci curatenie in Seopedia dar cu siguranta demonstrezi care sunt capacitatile tale intr-un moment in care trebuie sa ai coloana vertebrala ca si moderator/administrator

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Eu sint pentru excludere. Cine mai e pentru?

Astept manifestari.

Cred ca e timpul de curatenie in Seopedia, ce ziceti?

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de adson Vezi Post
    Krumel prin excluderea mea nu faci curatenie in Seopedia dar cu siguranta demonstrezi care sunt capacitatile tale intr-un moment in care trebuie sa ai coloana vertebrala ca si moderator/administrator
    Esti doar unu din Seopedia care fac spam si merita exclusi. Sa nu ti se para ca esti special, ba chiar deloc.

Cat despre capacitatile mele, iti pot spune ca mai ai mult de mancat ca sa ma ajungi.

Uite un motiv ptr a fi exclus: de fiecare data ca cineva iti reproseaza ceva, trebuie sa te iei de el.

Nu mai pun in calcul faptul ca faci web spam si ca ai incercat o carota pe topicul cu email spam.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 13th May 2009 la 14:03.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    280
    Putere Rep
    34

Implicit

Sa inteleg ca te simti hartuit de mine? nu esti modelul meu in viata asa ca nu cred ca imi doresc sa te ajung..oricum mi-ar fi placut sa tratezi cu impartialitatea ambele subiecte...ceea ce din punctul meu de vedere nu s-a intamplat...

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

adson, nu pot fi impartial la web spam si la acuze eronate despre email spam.

In plus, nu e ok ca oamenii astia sa piarda timp pe subiecte care se rezolva dintr-o privire.

Faci web spam, la fel cum si romania inedit face. Iar din punctul meu de vedere voi nu ar trebui sa fiti in Seopedia.

Ai inteles prost cu hartuirea, dar nu o mai comentez, te las sa te zbati in propria ipocrizie.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Poate ca un ban de 30-60 de zile ar conduce la auto-excludere... sau poate in tot acest rastimp are vreme sa se gandeasca unde si ce a gresit...

Pagina 2 din 7 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Director Web pe codRosu.ro
    De adson în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 39
    Ultimul Post: 25th September 2010, 13:07
  2. Schimb de Link-uri cu codRosu.ro
    De adson în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 14th September 2009, 11:06
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 13:21
  4. Banner Exchange codRosu.ro