Nu cred ca e foarte greu de vandut. Sunt multi mai nepriceputi care investesc uneori orbeste.
La suma aceasta sigur cumparatorul isi permite si un consilier priceput in domeniu.
Daca il duce mintea ca are nevoie de asa ceva, si daca stie unde sa caute un astfel de consilier, care sa stie despre ce este vorba (probabil va apela la varul care are un blog pe wordpress), dar cum mediul in care se invarte un astfel de investitor care "munceste" la paris este foarte diferit de a celor cu adevarat priceputi
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Dupa cum stii oportunitatile nu trebuiesc ratate, o data in viata da norocul peste tine si trebuie sa profiti de el.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eu ma gandesc ca nu poti cumpara ceva daca nu ai concret un plan pentru respectivul produs. Asta ar insemna ca potentialul cumparator are ceva legatura cu ceea ce inseamna media, promovare, etc. In majoritatea cazurilor de preluare-cumparare sunt firme, persoane care stiu cum sa exploateze X vizitatori si eventual sa le mareasca numarul.
Sa arunci 80 de mii doar ca sa ai un site ca doar acesta iti lipsea........deja e ca in bancul cu bula.
De isi pune muncitorul din franta "10" turnulete la bordei? Pentru ca ii trebuiau? Ai vazut tu un "baiat de baiat" cu un plan de afacere concret? De ai sti cati oameni cumpara asa doar pentru a se fali, de ai sti cati oameni se cred foarte inteligenti si atoate cunoscatori (vezi exemplu de pe forum cum face cel mai tare serviciu de host din RO).
Sunt oameni care dau sume fabuloase pe ceva ce nu vor folosi nici o data, dar daca ei vad din asta o super afacere.
Sunt multi "prosti" pe lumea asta, si unii din ei au si multi bani.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
De cele mai multe ori cei care cumpara siteuri pun un adsense pe ele si spera sa aiba un venit pasiv si sa-si scoata investitia in 1-2 ani.
Cred ca in pret intra si drepturile de autor pt "Rumba Preciosa". Ce mai, super oferta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)