Cu atat mai rau cand o faci in cunostinta de cauza... si e furt pentru ca incerci sa pacalesti motoarele de cautare cu continut irelevant...
Versiune printabilă
Site-ul nu e made for AdSense pentru ca nu are AdSense pe el, nu e facut prin scripturi de generare content automat si nici nu are 3 large boxes in fata ochilor ca sa te sperie. Din punctul de vedere al reclamelor e chiar decent dar tu nu intelegi o chestie: Google apreciaza relevanta si multe din articolele tale intra la SEO spam pentru ca nu au nici un fel de relevanta si au fost facute MANUAL cu un singur scop: SPAMAREA rezultatelor google cu pagini irelevante. Tu spamezi motorul de cautare si crezi ca e ceva normal sa faci asta. Asta nu e bine deloc si nu e bine pentru cei care intr-adevar au content relevant pentru cautarile respective.
Keyword stuffing, irrelevant results, si irrelevant content duce la doar un singur lucru: http://www.google.com/contact/spamreport.html
Si apoi sa vezi cum pica trafficul cand vine penalty-u'. Apropo, "Pinalty" e marca inregistrata de cateva zile :)) Gheorghe Stefan si-a inregistrat nickname-ul.
Eu sint pentru excludere. Cine mai e pentru?
Astept manifestari.
Cred ca e timpul de curatenie in Seopedia, ce ziceti?
Esti doar unu din Seopedia care fac spam si merita exclusi. Sa nu ti se para ca esti special, ba chiar deloc.
Cat despre capacitatile mele, iti pot spune ca mai ai mult de mancat ca sa ma ajungi.
Uite un motiv ptr a fi exclus: de fiecare data ca cineva iti reproseaza ceva, trebuie sa te iei de el.
Nu mai pun in calcul faptul ca faci web spam si ca ai incercat o carota pe topicul cu email spam.
Sa inteleg ca te simti hartuit de mine? nu esti modelul meu in viata asa ca nu cred ca imi doresc sa te ajung..oricum mi-ar fi placut sa tratezi cu impartialitatea ambele subiecte...ceea ce din punctul meu de vedere nu s-a intamplat...
adson, nu pot fi impartial la web spam si la acuze eronate despre email spam.
In plus, nu e ok ca oamenii astia sa piarda timp pe subiecte care se rezolva dintr-o privire.
Faci web spam, la fel cum si romania inedit face. Iar din punctul meu de vedere voi nu ar trebui sa fiti in Seopedia.
Ai inteles prost cu hartuirea, dar nu o mai comentez, te las sa te zbati in propria ipocrizie.
Poate ca un ban de 30-60 de zile ar conduce la auto-excludere... sau poate in tot acest rastimp are vreme sa se gandeasca unde si ce a gresit...