superbus: Am rezolvat cu InterDateClub.com
robyroy: AI PM de la mine.
superbus: Am rezolvat cu InterDateClub.com
robyroy: AI PM de la mine.
Directoarele sunt si in aplicatia mea de inscriere in directoare asa ca cei care nu sunt interesati sa le inscriu eu la schimb cu un link pot face inscrierea mai usor folosind-o. Despre aplicatie se discuta aici: Aplicatie de inscriere in directoare
Cei care vor sa le inscriu eu site-ul in cele 50 de directoare sunt, ofcourse, bineveniti...![]()
Ultima modificare făcută de dorin.georgescu; 4th June 2008 la 18:37.
Iti faci concurenta singur?!
Cam asa...da...Totusi, oricum existau si pana acum aplicatii de inscris in directoare si "clienti" pt. inscrierea de catre mine a site-urilor....asha ca...sper sa ramana ambele variante la fel de "atragatoare".
Oricum, cei care apeleaza la mine pt. inscriere mai au si alte mici avantaje precum timpul f. scurt de aprobare, o discutie in ceea ce priveste categoria, plasament mai bun etc.![]()
Ultima modificare făcută de dorin.georgescu; 4th June 2008 la 19:07.
am aprox 48 de site-uri ... iti pun link pe toate 48 ... fa un calcul2400 de link-uri tre sa postezi. Te bagi ? 90% din site-uri au PR2-3. Da-mi un pm eventual.
Ultima modificare făcută de dorin.georgescu; 6th June 2008 la 22:45.
Si eu sunt interesat. Sper ca mai este valabil postul. AM sa iti trimit un mail cu detaliile.
Multumesc
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
NP, se rezolva, cel mai bine este sa trimiti un mail cu detaliile la multisubmit (at) yahoo.com
In fctie de cand trimiti, e posibil sa rezolv treaba mai spre sf. saptamanii pt. ca sunt pe drum vre-o 2 zile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)