Mda...Site-ul este in engleza (.com) dar se refera la romania.

Si eu sunt la inceput si o sa cer 400EUR(prima luna), 600EUR(a doua luna) pentru un plan SEO Basic(pana ajunge pe prima pagina pe care nu a vazut-o in viata lui, ca dupa aia pt mentinere o sa cer si eu 800-1000EUR) :

1.Un studiu de keyword-uri
Studiul competitiei

2.Optimizare on page
10 articole optimizate (400-500 de cuvinte, 50 sunt kw-uri principale, secundare sau tertiare)

3.Submissions
Link exchange cu 10-15 site-uri relevante, cu trafic si PR mai mare decat cel pe care il optimizez
10-15 one-way link-uri cu ancore diferite (3-4 ancore)

4.Monitorizarea rezultatelor
(Shoemoney serps script)
Apropos, aici e zero dupa cuvintele cerute.. de fapt si rank-ul e tot zero

Referitor la Design.. vreau sa il schimb total, el vrea multe poze.. eu vreau sa ii pun doar o poza sau eventual un flash sus de tot si o culoare asortata pe fundal, totul asa incat sa simti ca traiesti ceea ce vrea sa transmita site-ul. (ex de site decent: greenmountains - Asociatia GREEN MOUNTAINS ). Sa optimizez pagina web, pt ajutarea cresterii in rank. (Pret estimativ 500 EUR)
Si daca alege ambele variante ii fac discount pt site si ii iau 400. : asa cum ziceai si tu Tudi.

Si avand in vedere ca nu prea a vazut prima pagina vreodata, bineinteles ca ii vor creste si vanzarile indata ce va ajunge acolo.
Dar mi se pare cam absurd daca vinde ceva de 100KEUR eu sa cer 1000EUR. .. Cel putin nu din prima.
(nu de alta dar nici nu pot sa imi dau seama de ce vanzari ar avea ca are nr de telefon si cine are nevoie trimite mail sau da telefon... poate doar daca fac eu o o baza de date cu ce are si cu un formular de inscriere... si eu sa am cont de admin pe site.. cred ca atunci ar merge sa vad cine cumpara de pe site.... dar probabil ca ar creste si pretul site-ului )