Ofer 100 Euro pentru un articol despre "Libertatea de exprimare"
Postul lui Alex de aici: Notificare-somatie-stergere articol atinge un subiect sensibil pentru foarte multi propietari de bloguri sau site-uri. Dar cum discutiile pe forum sunt intotdeauna fragmentate, de diverse discutii "despre" sau "pe langa subiect", consider ca un articol de calitate, documentat, ma ajuta mai mult (cel putin pe mine personal).
Am lansat un proiect, acum cateva lui pe webjungle.ro unde adaug cate un review sau articol pe blog de fiecare data cand timpul imi permite. La majoritatea review-urilor primesc comentarii cu "injuraturi", pentru stilul in care eu fac reviews. Nu este o problema, le accept, mergem mai departe.
Dar, cum am explicat si in postul lui Alex, am primit amenintari cu "legea" (politie, instanta, etc) pentru un review recent: happymax.ro – Web Jungle cat si pentru alte articole UTILE pentru "subiect".
Ca sa scap de astfel de oameni si pierdere de vreme, vreau sa POSTEZ pe site 1 articol foarte clar despre legislatia in vigoare si cum/daca se aplica.
Cine are "chef" si cunostintele necesare pentru un astfel de articol, il/o rog sa-l scrie contra cost.
Ofer 50 euro pentru:
Un articol clar cu analize si exemple, despre toate aspectele legate de "incalcalea marcii", "denigrarea", "date cu caracter personal publice", etc. Tipurile de probleme legale pe care un site/blogger le are cand scrie un articol care "nu place subiectului".
Articolul trebuie sa contina paragrafe din lege, explicate si ideal studii de caz, atat despre articolul in sine, cat si despre comentariile atasate (cu sfaturi de ex, daca sa acceptam sau nu anumite comentarii).
Pentru studii de caz + juristprudenta (parca asa se cheama cazurile judecate deja), mai ofer inca 50 euro, pentru ca volumul de munca este mai mare.
Daca volumul de munca este prea mare si imi demonstrati, dublez sau triplez suma. Cei care se decid ca pot sa-l scrie, sa estimeze o suma de inceput, pentru care sunt dispusi sa scrie.
Ideea de baza este simpla: Vreau un articol (complet) in care oricine are astfel de probleme sa gaseasca raspunsurile legale!
Articolul o sa fie postat pe webjungle.ro
Pentru intrebari sunt aici. Cine este dispus sa-l scrie, sa posteze aici sau pe PM. Membrii seopedia sa sugereze anumite cazuri, pentru studiile de caz din articol.
-----------
Amenintari am mai avut pentru articole de pe seopedia, dar Mezei are caracter si le-a rezolvat cu "talent". Dar pentru site-urile mele/voastre, as prefera un articol clar si simplu de inteles, pentru toate victimele internetului
Da, pot sa vb cu un avocat, dar problema mea este ca avocatii sunt avocati, iar online este "arta contemporana" pentru ei. Extrem de greu sa gasesc un avocat specializat in "libertatea de exprimare" dispus sa scrie un articol, contra cost. Daca stiti o astfel de persoana, PM va rog.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.