Caut programtor pentru realizarea unui script PHP care extrage mailurile de pe o anumita pagina. Pentru detalii da-ti un reply acilea. Sunt dispus sa platesc f. bine pentru program daca face ceea ce doresc eu sa faca.
Caut programtor pentru realizarea unui script PHP care extrage mailurile de pe o anumita pagina. Pentru detalii da-ti un reply acilea. Sunt dispus sa platesc f. bine pentru program daca face ceea ce doresc eu sa faca.
QBall, daca pasul urmator e expedierea de mailuri catre acele adrese, cu scop publicitar, te invit de pe acum sa ne lasi .
Sa presupunem ca asta ar vrea sa faca.. insa de ce esti atat de sigur incat sa il faci mincinos si hot inainte sa asculti ce are de zis ? Stii ceva ce noi nu stim ?
Sunt o multime de variante pentru care ar putea avea nevoie de asa ceva so chill.. daca omul nu isi da singur cu bata in cap zicand ca vrea sa faca spam, atunci treci peste preconceptii si crede-l ca daca nu, se duce dracului forumul asta cu atitudini de genul celei pe care ai folosit-o mai sus.
Wtf.. probabil ca next o sa urmeze afirmatii de genul "Diana e vrajitoare!.. pentru ca ii plac pisicile" omoriti-o cu pietre.. God bless the inquisition!
Va rog sa ramaneti on-topic si sa vorbiti civilizat.
Aurel, stii vorba, nevinovat pana la proba contrarie. Asa ca ...
Necro, te rog sa nu dai oamenilor idei, ca acusi fac o vraja asupra ta
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Eu consider ca am fost civilizat. Am spus DACA.
Prin urmare, asteptam un raspuns din partea lui QBall. Daca s-a inteles altceva, my bad/mea culpa.
Sunt de acord cu ce a spus atat Necro cat si Diana dar totusi tind sa astept explicatia/iile lui QBall inainte de a mai face alte eventuale comentarii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)