Articole pe nisa 'frumusete, sanatate, diete, fashion' scrise de prietena mea la pretul de 6 RON - 300 cuvinte pentru doritori.
Articole pe nisa 'frumusete, sanatate, diete, fashion' scrise de prietena mea la pretul de 6 RON - 300 cuvinte pentru doritori.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Cateva exemple se poate?
Am facut un pachet maricel in engleza. Articolele sunt de o calitate foarte buna, documentate si scrise corect.
Il recomand pe Valentino si pentru seriozitate, comunicare - oricand am avut de facut vreo remarca mi-a raspuns imediat si s-a adaptat cerintelor mele.
Multumesc, mai colaboram!![]()
Am un blog cu Amenajari Interioare
Salut, mesajul se referea doar la articole in romana, scuze ca am omis sa precizez.
Salutare,
Pentru moment pun pe stop oferta mea de content writing, indreptandu-ma spre alte servicii web, mai dragi mie. Mai am de terminat 3 comenzi zilele astea, apoi nu voi mai prelua nici o comanda.
In schimb, daca sunt printre voi persoane care au fost multumite de munca mea si vor avea nevoie vreodata de ajutor iar eu voi fi disponibil sa va ajut, aveti datele mele de contact.
Succese!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)