Am comandat pachetul 1, de 5 articole la 10 euro. Am primit articolele chiar cu cateva zile inainte de termenul stabilit. Articolele sunt scrise bine, in urma unei documentari consistente pe tematica respectiva. Recomand!
Am comandat pachetul 1, de 5 articole la 10 euro. Am primit articolele chiar cu cateva zile inainte de termenul stabilit. Articolele sunt scrise bine, in urma unei documentari consistente pe tematica respectiva. Recomand!
Dupa ceva probleme si o operatie la un ochi, revin cu forte proaspete pentru cei care doresc articole de calitate, atat in limba romana cat si in limba engleza, pe orice nisa.
Preturile raman aceleasi, insa in functie de comanda, deadline si nisa se pot negocia.
Va astept![]()
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Am colaborat cu Vali pt niste articole ceva mai serioase, ce necesita documentare in prealabil si desi a depasit nitel deadline-ul datorita problemelor medicale, sunt f multumit de calitatea articolelor si voi mai colabora cu el pe viitor. Recomand
Signatura lipsa
Valentino, mai este valabila oferta? articolele pot fi pe nise diverse sau trebuie tot pachetul de 5 sa fie pe aceeasi nisa?
pentru pachet de 10 este reducere ?
Da, oferta mai este valabila. Articolele pot fi pe 5 niste diferite, nu ma deranjeaza asta. Iar pentru mai mult decat pachetul standard se poate negocia, desigur![]()
ok, spune-mi care este pretul pentru un pachet de 10 articole/minim 350 cuvinte
Discutam pe privat chestiunile astea, sa lasam topicul curat![]()
Salut, daca oferta mai este valabila astept un raspuns, detaliile le-am discutat in PM
Dispun de cateva zile libere, pentru cei care doresc articole de calitate, bine documentate, pe orice nisa (accept si nise dificile, care necesita mai multa documentare si cunostinte tehnice). Valabil atat pentru romana, cat si pentru engleza.
Aceleasi conditii financiare(preturi, bonusuri, mijloc de plata) si de "impachetare"?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)