Dupa cum zice si titlul scriu articole pe diverse domenii foarte ieftin (mai ieftin n-am vazut nicaieri, sa fiu sincer). Am colaborat din noiembrie si inca mai colaborez cu Todosin (ma gandesc ca e multumit din moment ce inca apeleaza la mine). Am mai colaborat cu Impulsive si cu phunkS care au fost multumiti. De asemenea, am oferit drept proba 5 articole gratuite. Impresii si pareri puteti gasi aici Scriu gratis 5 articole!.
Scriu in principal despre orice. Imi rezerv dreptul de a refuza un articol daca nu ma simt in stare sa abordez nisa respectiva. Cu toate ca este un domeniu foarte popular, nu voi scrie foarte multe articole pe nisa fashion. Nu ma pricep mai deloc la moda, tendinte, ce se poarta etc. Insa daca gasesc documentatie, de ce nu? Daca ma puneti sa scriu despre o anumita marca de adidasi si gasesc review-uri pe net, va pot face articolul, altfel nu incerc. Nu vreau sa va livrez un articol prost asa ca mai bine nu-l mai scriu.
Preturi:
1.5 euro/articol 300+ cuvinte
2 euro/articol 400+ cuvinte
2.5 euro/articol 500+ cuvinte
Momentan, doar limba romana.
Plata o puteti face prin paypal sau prin transfer bancar (in lei la cursul BNR) daca doriti un numar mai mare de articole.
Nu am un timp minim/maxim de livrare, depinde de cate articole am de scris in acea perioada.
Nu ezitati sa cereti detalii, aici sau printr-un PM.
Numai bine,
Mihai