Salutare,
Vreau sa incep sa scriu articole platite, insa pana acuma am scris numai articole legate de gambling, sport, pariuri sportive, analize meciuri, stiri etc. si vreau sa vad cum m-as descurca si pe alte nise. Astfel, ma ofer sa scriu 5 articole gratuite primilor 5 veniti (ca asa e frumos). Insa am niste mici rugaminiti. Sa imi dati voi nisa, si despre ce sa scriu. N-ar strica de inceput nici un model (sau 2-3) de articol de oriunde vreti voi sa-mi fac o idee despre cum ar trebui sa arate. Iar dupa ce va dau articolul, astept un mic review si un raspuns la intrebarea: Ai cumpara articol platit de la mine?
Eu zic ca e win-win situation. Voi primiti un articol mocca, eu vad daca am vreo sansa si pe alte nise
. O sa incerc sa fac articolele de 250-300 de cuvinte. Voi scrie in medie 1 pe zi, ca sa nu las complet deoparte si alte lucruri pe care le am de facut, insa daca treaba va merge, voi scrie mai multe pe zi si cu siguranta voi suplimenta numarul de articole gratis
.
Nu incep insa de azi, am postat acum ca sa primesc cererile si informatiile necesare si voi incepe de maine.
PS: Pentru cei care vor articole legate de sport, pariuri, gambling etc. astea nu sunt gratis. PM pentru preturi si detalii ca nu vreau sa le scriu aici, topicul fiind pe sectiunea de Oferte gratuite. Voi posta zilele astea un thread in care voi da mai multe detalii, in caz ca e cineva care doreste sa cumpere.
Numai bine,
Mihai