Cate? Multe. Mai exact, pentru fiecare utilizator in parte cate 2-3. Articolele pot deasemenea sa fie si review-uri daca vreti. Articolele vor cuprinde intre 250 si 500 de cuvinte.
Accept aproape orice fel de site-uri pentru care sa scriu advertoriale/review-uri insa am si cateva exceptii, cum ar fi medicina.
1.Astept sa-mi trimiteti pe PM un mesaj de genul:
site: www.example.com
"Advertorialul sa fie despre cum sa cresti o colonie de purici in mare si pe alocuri, vreau sa amintesti si de paduchi, capuse."
"Cuvinte obligate/fortate: paduchi, capuse, capuse cu paduchi."
dupa care
2. Sa va inscrieti aici, organizat si frumos intr-o lista in care scrieti si cate advertoriale ati "comandat" de la mine.
3. Voi scrie in principiu, cate 5 pe zi, incepand cu ziua de maine deci calculati voi cam cand veti primi advertorialele.
4.Vreau neaparat reputatie negativa daca se poate pentru fiecare propozitie care n-a sunat cum trebuie.
De ce scriu ? Azi am avut inspectie la filosofie si dezbatand o tema despre existenta lui dumnezeu, am avut o revelatie.
In alta ordine de idei, vorbesc si am vorbit serios deoarece vreau sa ajut si eu daca pot, aceasta comunitate.
latest: Primii 10 pe PM. Dupa, luam pauza, terminam cu ei si revenim.

Răspunde cu citat