Salutare, daca tot sunt de ceva vreme aici pe forum, m-am gandit sa lansez si eu prima oferta de linkbuilding, zic eu, profi.
1. Postarea de advertoriale - Postam pe 5 bloguri personale (nu fac parte din vreo retea), bloguri total diferite, cu pr 2-4, cate un articol cu un link si minim 300 de cuvinte. Aceste advertoriale sunt ajutate, fiecare cu cate 10 commenturi pe bloguri, postari in bookmarks, link in semnatura pe 5 forumuri fiecare.
2. Inscriere in directoare - Inscriem in directoarele listate pe dirpedia.ro, doar cele cu pagerank 2+ si punem la fiecare postare in parte descriere unica si titluri cat mai diversificate, in functie si de ce anume vrea clientul. Inscriem atat cat vrea clientul pe zi, cu un maxim de 30/zi.
3. Directoarele de articole - Inscriem in 15 directoare de articole, am facut o selectie a celor mai bune din ele, am consultat mai multe liste.
Articolele vor fi scrise corect, scoatem in evidenta cuvintele cheie care ne intereseaza si le postam in ritmul dorit de client. Nu sunt autor la aceste directoare, deci nu depinde in totalitate de mine cand se aproba, dar se aproba toate. Gasiti aici lista de directoare de articole
4. Comentarii pe bloguri generaliste - 100 de comentarii pe bloguri dintre care 35% din ele sunt dofollow. Se posteaza in ritmul dorit de client.
5. Comentarii pe bloguri la subiect - Se cauta subiectul dvs in primele 10 pagini din Google Căutare de bloguri, si se posteaza la acele subiecte comentarii cu site-ul dvs. La numele comentatorului va aparea un nume de persoana.
6. Postari pe forumuri la subiect - Se cauta forumuri related subiectului dvs. in primele 10 pagini in google.ro si postam in functie de cat de multe postari vrea clientul pe zi.
7. Comunicat de presa - Postam un comunicat de presa pe comunicatedepresa.ro (pachet standard). Foarte bine scris si care scoate in evidenta site-ul clientului.
8. Linkuri in semnatura pe forumuri - Postam in semnatura pe 21 de forumuri romanesti, fiecare cu minim 2 postari, in total 42 de postari cu semnatura clientului. (80% sunt dofollow)
9. Intrebari sau raspunsuri la subiect - Postari de intrebari in cazul in care nu exista deja intrebare la subiect, si atunci intervenim cu un raspuns pe siteul de intrebari si raspunsuri tpu.ro. Un maxim de 5 intrebari si 5 raspunsuri. Acestea sunt nofollow dar ajuta in diversificarea linkurilor primite, si arata ca se vorbeste despre site-ul clientului in mai multe parti, deci in concluzie, ajuta la formarea intregului numit linkbuilding.
10. Bookmarks - Postarea in 10 siteuri bookmarks romanesti, cu descriere unica. Lista de siteuri o gasiti aici
Durata acestui serviciu se stabileste la inceputul colaborarii cu clientul. Se poate verifica in google drive evolutia fiecarui serviciu in parte.
*Pretul pentru acest serviciu este de 200 Euro.
Conditii:
- Prima conditie pentru acest pachet este ca jumatate din plata sa fie efectuata inainte iar cealalta jumatate la sfarsit. Daca NU esti membru seopedia.ro de
minim 3 luni si nu ai minim 3 buline verzi, va trebui sa faci plata integral.
- Nu avem cum sa aplicam acest pachet daca siteul tau este unul de pe nisa adult/ware .
Ma gasiti pe PM sau la adresa de mail enachealin34 at yahoo.com
Atentie! Prima persoana care vrea acest pachet de linkbuilding, beneficiaza de 40% discount!![]()

Răspunde cu citat