Desigur, aceleasi conditii![]()
Si eu am colaborat cu Vali pe o nisa destul de grea, care necesita documentare substantiala. Articolele au fost livrate extrem de rapid, iar calitatea serviciului este ireprosabila. Puteti apela la serviciile sale cu toata increderea. Este unul dintre writterii pe care va puteti baza.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Colaborare perfecta.
Punctual, Serios, ... per total MARE DOMN
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
am colaborat cu Valentin si sunt foarte multumit.
recomand cu caldura
Colaborare perfecta, persoana de incredere, articole de calitate. Recomand cu incredere.
Am colaborat si eu cu valentino. Sunt foarte multumit de rezultat. Recomand!
Sunt disponibil pentru noi comenzi.
La cerere pot realiza si analize complexe cam din orice domeniu, preturile urmand a fi stabilite pentru acestea dupa discutii separate de acest topic in functie de cerinte.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
am colaborat si eu cu Vali pentru 5 articole momentan. Am fost multumit de articolele primite!
Disponibil pentru un set de articole cu livrare azi sau maine in functie de nevoile voastre![]()
Liber din nou pentru cateva seturi de articole, livrare chiar si maine la cerere. Preturile se vor discuta in privat in functie de cerinte, insa in principiu ele sunt cele standard din prima pagina.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)