si cand te gandesti ca metoda de a atrage un numar foarte mare de fani este foarte simpla ....
si cand te gandesti ca metoda de a atrage un numar foarte mare de fani este foarte simpla ....
probabil te referi la metoda 'iphone gratis'
Cristi, eu zic ca 24 de ore e un timp mic pentru a-ti da seama cat sun de activi userii. Eu zic sa lasi minim o saptamana.
Asteptam si review-ul lui Dan.
Vand Advertoriale (pr 5)
I-am cerut un numar mai mic de fani, avand in vedere ca am fost tare in gura si de fapt el avea dreptate.
Mi-a trimis mult mai multi decat ar fi trebuit (probabil nu ai cum sa controlezi exact cati dau "like").
Deocamdata nu imi arata FB statisticile exacte pe ziua de ieri, asa ca nu pot face un review complet.
Ce pot sa spun acum:
+ Pancu ofera exact ceea ce spune: useri care dau like paginii
+ Pancu livreaza la timp, chiar putin mai devreme decat promite
+ Pancu livreaza putin mai mult decat promite (ca numar) probabil sa se asigure ca daca cineva da un-like sa nu fie clientul suparat
+ Userii par 100% reali (nu am cum sa ii verific pe toti, dar toti cei verificati sunt reali)
+ I-am cerut useri de sex feminin si intamplator sau nu, majoritatea indeplinesc aceasta conditie
- Userii sunt din diverse clase sociale, nu pot fi sortati, asa ca daca cineva se asteapta sa primeasca like de la manageri din bucuresti.. se asteapta gresit. Sunt de o mare varietate.. elevi din mizil, manechine din bucuresti, etc.
Revin in 2-3 zile cu statistici complete ale paginii, cu afisari si tot ce trebuie![]()
Trust, but verify.
nu are rost sa ii stric afacerea la om ,dar e foarte foarte simplu de facut si metoda pe care o foloseste este prezenta in mediul online de cateva luni ,..
Nu sincer nu ma refer la aceasta metoda .Intamplator sau nu am nimerit pe aceleasi site de unde ai invatat si tu metoda ...probabil te referi la metoda 'iphone gratis'
Ultima modificare făcută de buicky; 10th October 2011 la 21:54.
Pai nu-i strici. Sa stii solutia e una, sa o si aplici e alta...Si eu stiu mai multe metode de facut fani si probabil multi altii. Dar nu am resursele si/sau timpul sa o fac. Eram doar curios la care anume te referi.
Mersi de review-uri baieti.
Mai sunt disponibile 2 pachete la pretul promotional.
Vreau sa anunt ca tranzactile sunt confidentiale daca nu doriti sa se afle ca ati cumparat fani. Am fost intrebat pe privat.
Mersi
Oferta: 10.000 fani la pretul de 500 lei
Disponibil 5 pachete.
Pana la sfarsitul lunii am urmatoarea oferta:
50 lei / 1.000 fani
225 lei / 5.000 fani
400 lei / 10.000 fani
1000 lei / 30.000 fani
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)