Am primit voucher Facebook in valoare de 50 EUR (~200 RON), pretul este de 30 RON
Inregistrarea se face be facebbok.com/ads. Trebuie sa aveti nevoie de un Card de Credit, activarea costa 1RON
Am primit voucher Facebook in valoare de 50 EUR (~200 RON), pretul este de 30 RON
Inregistrarea se face be facebbok.com/ads. Trebuie sa aveti nevoie de un Card de Credit, activarea costa 1RON
tare asta
de unde l-ati primit maestre ?
cumva de aici : http://qapacity.com/promote/facebook/
vezi ca nu prea functioneaza...
Atunci uita-te pe digitalpoint, unde se vinde la gramada, ca unii n-au timp sa astepte 3-4 zile pana primesc codulsi eu am cumparat anul trecut cand aveam nevoie, atunci era visa business network
stiu care au vandut zeci de coduri![]()
bine maestre.
pentru ca imi esti simpatic iti spun un secret : da un click aici : VOUCHERSTORE
ce zici : eu am vandut pana intr-o mie ? sau peste ?
referitor la DP : am vreo 6 conturi banate pt ca vand mai ieftin decat prietenii administratorilor. e o adevarata mafie acolo.
on topic : cupoanele astea mi-au dat cele mai mari batai de cap de cand vand eu vouchere. pentru ca desi sunt generate cu acordul facebook, atunci cand vrei sa le rascumperi privesti diverse mesaje de eroare..
oricum : succes cu vanzarea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)