Vand cupon adwords in valoare de 200 ron cu 5 euro paypal.
Vand cupon adwords in valoare de 200 ron cu 5 euro paypal.
O singură întrebare ... poate fi folosit şi în conturile mai vechi sau se activează la crearea unui cont nou ?
conturi noi . cei de la GOGU fac campanie de promovare pentru conturi noi . nimeni nu mai plateste publicitate in momentul de fata
Totusi daca e valabil doar pentru conturile noi, nu inteleg de ce mi-au trimis acasa un cupon de 200 RON, care nu functioneaza
Din cate stiu eu poti sa-ti mai faci un cont si sa folosesti codul.Nu garantez , asa am auzit.
Am sa incerc, insa daca e adevarat, adica functioneaza codul trimis de ei pe un cont nou e penibila situatia, adica imi trimiti 200 lei in plic pe care pot sa ii folosesc doar pe un alt cont nou creat , nu prea e logic!
O sa caut cateva detalii despre acesti 200 lei, sincer am vazut acest thread si am vrut doar sa mentionez ca mie nu mi-a functionat, insa nici nu m-am obosit sa vad cum stau lucurile. Posibil sa functioneze daca mai incarc cu o anumita suma contul de adwords!
nu prea se mai merita adi sa cumperi cuponul...asta doar daca-l folosesti pana pe 31
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)