salut... ba da ce activi sunteti ...
Singurul la care ii raspund e @robyroy ca are decenta si dreptate.. Tu crezi ca eu stiam ca sunt doar 25 pe luna care intra pe cuvantul asta ?Nu m-am deranjat sa il analizez sincer. Afost asa o chestie in joaca !! Iar in ceea ce priveste lauda ... m-am invatat minte nu mai public proiectele mele aici ... Sunt foarte multi ofuscati pe aici . Unul a sesizat Google pe un site de al meu si am pierdut pr 4 ( dar sa stea linistit revine ) .
Asa ca ciocul mic si la munca !!!
PS : AndreiS nu ma pot abtine sa stii ca intotdeauna mi-au placut scripturile simple si vechi . Ti-asa arata unul viral care face doar din social vreo 10 euro pe zi din adsense la 3 zile de la lansare , dar e vechi si nu merita asa-i ??
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Vreau sa mai lamuresc o chestie .. Ca m-au sunat mai multi ca eu as avea ceva cu Seopedia.
Nu , de fapt chiar mi-a lipsit cat a fost cazut si va explic si de ce : printre foarte multi ofuscati si atoate stiutori care in piata nu fac nici cat doua cepe degerate ( imi pare rau sa o spun dar asa e).am gasit si cativa oameni cu care e o placere sa discut si care au decenta , bun simt si argumente pertinente si au putearea de afi realisti.Sunt curios sa ii vad pe astia in ceea ce urmeaza ... adica finalizarea Google Panda update , cum se vor descurca![]()
Asa ca per ansamblu merita doar pentru cei cativa sa imi pierd timpul pe aici ..deci si prin urmare ma bucur ca a revenit si ii doresc viata lunga .
Forumul meu nu are ca scop "lupta cu seopedia' ci doar o diversitate de pareri si opinii care nu stiu din ce motive aici nu pot fi publicate ( adica tehnici grey hat, black hat , viral scripts, etc ) .
Cam asta e adevarul !! Scurt si la obiect.... Cheers

Nu m-am deranjat sa il analizez sincer. Afost asa o chestie in joaca !! Iar in ceea ce priveste lauda ... m-am invatat minte nu mai public proiectele mele aici ... Sunt foarte multi ofuscati pe aici . Unul a sesizat Google pe un site de al meu si am pierdut pr 4 ( dar sa stea linistit revine ) .