salut... ba da ce activi sunteti ...

Singurul la care ii raspund e @robyroy ca are decenta si dreptate.. Tu crezi ca eu stiam ca sunt doar 25 pe luna care intra pe cuvantul asta ? Nu m-am deranjat sa il analizez sincer. Afost asa o chestie in joaca !! Iar in ceea ce priveste lauda ... m-am invatat minte nu mai public proiectele mele aici ... Sunt foarte multi ofuscati pe aici . Unul a sesizat Google pe un site de al meu si am pierdut pr 4 ( dar sa stea linistit revine ) .

Asa ca ciocul mic si la munca !!!

PS : AndreiS nu ma pot abtine sa stii ca intotdeauna mi-au placut scripturile simple si vechi . Ti-asa arata unul viral care face doar din social vreo 10 euro pe zi din adsense la 3 zile de la lansare , dar e vechi si nu merita asa-i ??

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Vreau sa mai lamuresc o chestie .. Ca m-au sunat mai multi ca eu as avea ceva cu Seopedia.

Nu , de fapt chiar mi-a lipsit cat a fost cazut si va explic si de ce : printre foarte multi ofuscati si atoate stiutori care in piata nu fac nici cat doua cepe degerate ( imi pare rau sa o spun dar asa e)
Sunt curios sa ii vad pe astia in ceea ce urmeaza ... adica finalizarea Google Panda update , cum se vor descurca
.am gasit si cativa oameni cu care e o placere sa discut si care au decenta , bun simt si argumente pertinente si au putearea de afi realisti.

Asa ca per ansamblu merita doar pentru cei cativa sa imi pierd timpul pe aici ..deci si prin urmare ma bucur ca a revenit si ii doresc viata lunga .

Forumul meu nu are ca scop "lupta cu seopedia' ci doar o diversitate de pareri si opinii care nu stiu din ce motive aici nu pot fi publicate ( adica tehnici grey hat, black hat , viral scripts, etc ) .

Cam asta e adevarul !! Scurt si la obiect.... Cheers