Pagina 10 din 13 PrimulPrimul ... 89101112 ... UltimulUltimul
Rezultate 91 la 100 din 127

Subiect: Servicii profesionale de Linkbuilding !!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

lasam deoparte pure white, si trecem la tiganii Glumesc, desigur.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

diet.popu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

O sa incerc sa raspund punctual :

1. @Andrei S scriptul de care iti povesteam este un script off Facebook de share extrem de simplu si cu rezultate uimitoare. Nu incalca absolut nici o regula , este pe toate gardurile pe net dar depinde cum il "imbraci' Eu am generat 1000 de unici pe zi doar din facebook in cateva zile de cand i-am dat drumul . In ceea ce priveste Google pur si simplu nu ma intereseaza daca il indexeaza .. El e facut strict pentru Facebook si Twitter si vizeaza trafic doar de acolo. Repet este un script banal...

2. @AndreiS in ceea ce priveste white hat ... baieiti pe nisele grele NU EXISTA nici un site de pure white hat in prima pagina . As putea sa va dau sute de exemple cu siteuri care au on page de 90 % si continut formidabil si care nu au nici o sansa . Au in schimb sansa foarte mare daca fac un pic de grey hat. Repet nu sunt impotriva white hat , respect regulile de baza ca sa am sanse ... dar am vazut sute de ex care nu au nici o treaba cu white hat , nici title nu au si rankuiesc incredibil . Repet grey hat si black hat facut bine e foarte greu. Cei care pierd pozitionarile o fac ca n NU LE STIU !!! Am siteuri de ale mele si de ale clientilor mei care stau pe locul 1 de 2-3 ani de zile si nu e nici o sansa sa cada de acolo...

3. Google Panda isi va termina updateurile la finele lui 2012 cand intr-adevar linkbuildingul isi schimba strategia. Stim cum si suntem deja pregatiti, asa ca nu e mare Fas ...

4. Tot mai important mi se pare traficul care vine din Facebook , Twitter , Digg, Stumbleupon ... aproape ca poti trai in afara Google . O spun cu tarie . Am niste cifre uimitoare!! Asa ca sfatul meu e sa va cresteti structurile pe aceste conturi pentru ceea ce vine ...

5. Vorbim mult prea mult despre Google si o facem gresit : GOOGLE nu mai este un search engine , odata cu finalizarea Google Panda va deveni un Social Engine si trebuie tratat ca atare.. Cei care inteleg acest lucru vor face performante si mai mari pe viitor...

Cheers

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

3. Google Panda isi va termina updateurile la finele lui 2012 cand intr-adevar linkbuildingul isi schimba strategia. Stim cum si suntem deja pregatiti, asa ca nu e mare Fas
    Te rog. nici macar inginerii de la google nu stiu cum va arata panda la final, asa ca afirmatia ca tu deja stii ce si cum va fi o strategie de link building gray eficienta atunci e amuzant .............
    Daca o stiai o aplica deja, si asta inseamna ca nu este bine sa cumpere nimeni de la tine nimic pentru ca la anul o sa fie penalizati
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

@lovelife permite-mi sa nu iti raspund .. e mai elegant asa . Eu deja joc dupa noile reguli .. Ne invartim in lumi diferite .... Crede-ma !!!

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

lovelife, secretul nu poate fi dezvaluit. Ca n-ar mai fi secret. Oricum, noul SEO inseamna tumblr si g+ spamming. Plus altele care sint secrete.

diet.popu, e dreptul tau, dar e cam exagerat ce spui.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Asa, ca fapt divers. Nu erai tu cu nenea de la romantic de faceati seo ala de spaima pe niste siteuri de au cazut taras in fundul googleului?
    Cu sutele alea de directoare la care au platit gusterii mii de euro si pe care le ati inchis?
    Poate fac confuzie, dar am asa un feeling.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    lovelife, secretul nu poate fi dezvaluit. Ca n-ar mai fi secret. Oricum, noul SEO inseamna tumblr si g+ spamming. Plus altele care sint secrete.
    Asta a fost sub centura =)))))

@diet - mai era unu pe aci care sustinea ca pe el nu il intereseaza google, ca la el conteaza alexa si ca are mii de unici pe zi veniti din d'astea de socializare.
    Pentru unii, traficul ala al tau venit din stumble, FB si Twitter este egal fix cu zero. Chestiile pe care le descoperi tu acum le-au mai descoperit unii acu vreo cativa ani. Aceleasi povesti cu viitorul Google, cu algoritmi, cu social media & shit.
    Revenind cu picioarele pe pamant - daca targetul tau sunt utilizatorii de stumble - adu-i de acolo liiinistit.
    Daca targetul meu sunt vizitatorii din Google, n-am de ce sa ascult sfatul tau "din lumi diferite" - ala cu social media e la putere.
    Trust, but verify.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de diet.popu Vezi Post

1. @Andrei S scriptul de care iti povesteam este un script off Facebook de share extrem de simplu si cu rezultate uimitoare. Nu incalca absolut nici o regula , este pe toate gardurile pe net dar depinde cum il "imbraci' Eu am generat 1000 de unici pe zi doar din facebook in cateva zile de cand i-am dat drumul . In ceea ce priveste Google pur si simplu nu ma intereseaza daca il indexeaza .. El e facut strict pentru Facebook si Twitter si vizeaza trafic doar de acolo. Repet este un script banal...

2. @AndreiS in ceea ce priveste white hat ... baieiti pe nisele grele NU EXISTA nici un site de pure white hat in prima pagina . As putea sa va dau sute de exemple cu siteuri care au on page de 90 % si continut formidabil si care nu au nici o sansa . Au in schimb sansa foarte mare daca fac un pic de grey hat. Repet nu sunt impotriva white hat , respect regulile de baza ca sa am sanse ... dar am vazut sute de ex care nu au nici o treaba cu white hat , nici title nu au si rankuiesc incredibil . Repet grey hat si black hat facut bine e foarte greu. Cei care pierd pozitionarile o fac ca n NU LE STIU !!! Am siteuri de ale mele si de ale clientilor mei care stau pe locul 1 de 2-3 ani de zile si nu e nici o sansa sa cada de acolo...
    "baieiti pe nisele grele NU EXISTA nici un site de pure white hat in prima pagina"

Cu tot respectul, hai sa vorbim in cunostinta de cauza sau sa ne reprofilam... sincer!

Presupunand prin absurd ca si cautarea "SEO" in google.com reprezinta o nisa "grea", ce parere ai de seomoz sau seobook? ( stii proiectele amatorilor aia de Rand si Aaron... ). Astia 2 au facut black hat sau gray hat ca sa isi urce siteurile acolo?

Este plin ochi web-ul de beletristica si povesti, noi aici pe Seopedia mai discutam si lucruri concrete. Aluzie evidenta la faptul ca am citit ditai postarea fara sa raman cu absolut nimic. Ar fi de bun simt deja sa aud si argumente si mai ales linkuri care sa sustina afirmatiile revolutionare cu privire la sfarsitul lui Panda. In caz contrar mai bine merg la ghicitori, fara suparare.

Cu privire la trafic, poti sa obtii cifre uimitoare si de la baietii care se ocupa cu traffic exchange. Deci SM nu este singura sursa de trafic uimitor. Auzi... conversiile sunt la fel de uimitoare ca si traficul???
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

@krumel tind sa cred ca in afara de sarcasm nu ai nici o calitate .. Te rog nu ma face sa te inteleg gresit !! Astept de la tine putin mai mult . Iar daca nici tu nu intelegi ce spun aici
    GOOGLE nu mai este un search engine , odata cu finalizarea Google Panda va deveni un Social Engine si trebuie tratat ca atare.
    inseamna ca eu chiar vorbesc o limba straina .

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@kidu da eu sunt prieten bun cu Cristi . Stiu povestea cu directoarele dar nu ma priveste . Cristi din pacate se incapataneaza sa nu ma asculte , dar sincer imi pare rau pentru el ca e un baiat extraordinar. Pana la urma tot o sa ma asculte si atunci o sa vezi cu ochii tai cum siteurile lui vor merge " Tot mai sus " ca si in cantec...

@Dan crede-ma google nu va fii foarte diferit de Facebook in viitorul foarte apropiat... Tine minte discutia asta si o sa vorbim peste ..putin timp... O sa ma consideri un fel de Nostradamus

@AndreiS observ ca aici sunteti niste negativisti formidabili ... Baieti in discutia asta eu ies prost oricum as face , daca zic ceva voi ziceti ca nu exista , daca nu zic ziceti ca ma dau mare ... sincer e grea comunicarea cu voi . Mura in gura nu va zic ca sincer .... trebuie sa mai faceti si voi ceva . In rest succesuri .. fiecare pentru el cu stilul si tehnicile lui .. Nu mai are rost sa o lungim...

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Nostradamuse, fa-ne si tu o previziune, cam cand preconizezi ca google va fi ca facebookul?
    Lasand la o parte caterinca, citeste mai atent pe forumurile alea, poate nu ai tradus tu bine. Stii ca daca 5 iti spun ca esti beat, e posibil sa fie nevoie sa mergi la culcare?
    Sa iti raspund in acelasi ton in care ne raspunzi tu, poate te prinzi:
    Am un prieten la google. Pentru suma corecta, rezolva orice cautare. Pe bune si fara misto. E roman. Nu mi-a zis nimic de transformarea lu google in fb, dar promit ca il intreb.
    Trust, but verify.

Pagina 10 din 13 PrimulPrimul ... 89101112 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce linkbuilding software folositi?
    De axa2000 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 11th August 2011, 12:38
  2. Linkbuilding spam?
    De Bogdan Ungureanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th July 2011, 17:42
  3. Linkbuilding : Widget
    De Ing3ras în forumul Link Building
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th April 2011, 00:05
  4. Linkbuilding cu 20% discount pt primii 10 clienti
    De zaducu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th June 2009, 21:44
  5. Cumpar website-uri profesionale ce aduc profit
    De iSKY în forumul Website-uri