Postat în original de
diet.popu
1. @Andrei S scriptul de care iti povesteam este un script off Facebook de share extrem de simplu si cu rezultate uimitoare. Nu incalca absolut nici o regula , este pe toate gardurile pe net dar depinde cum il "imbraci' Eu am generat 1000 de unici pe zi doar din facebook in cateva zile de cand i-am dat drumul . In ceea ce priveste Google pur si simplu nu ma intereseaza daca il indexeaza .. El e facut strict pentru Facebook si Twitter si vizeaza trafic doar de acolo. Repet este un script banal...
2. @AndreiS in ceea ce priveste white hat ... baieiti pe nisele grele NU EXISTA nici un site de pure white hat in prima pagina . As putea sa va dau sute de exemple cu siteuri care au on page de 90 % si continut formidabil si care nu au nici o sansa . Au in schimb sansa foarte mare daca fac un pic de grey hat. Repet nu sunt impotriva white hat , respect regulile de baza ca sa am sanse ... dar am vazut sute de ex care nu au nici o treaba cu white hat , nici title nu au si rankuiesc incredibil . Repet grey hat si black hat facut bine e foarte greu. Cei care pierd pozitionarile o fac ca n NU LE STIU !!! Am siteuri de ale mele si de ale clientilor mei care stau pe locul 1 de 2-3 ani de zile si nu e nici o sansa sa cada de acolo...