Rezultate 1 la 10 din 113

Subiect: Caut de lucru

Vizualizare arbore

mrjohnny este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    269
    Putere Rep
    30

Implicit

imagini, da. Aprob complet postul tau, sunt foarte sensibil la aspectele pe care le-ai spus. La cea de-a doua colaborare, legata de texte - insistasem la final sa le refac pana vei fi multumit, dar in cele din urma banuiesc ca erai supus si tu unui deadline.

Apreciez toate parerile, atata timp cat sunt pareri corecte si chiar fair-play. Eu nu am zis sa-mi raspunda instant, nici macar peste 1h, dar macar in aceeasi zi sau urmatoarea. Ce voiam sa il intreb era tot pentru site-ul lui. Mai era si online pe Skype (nu away sau busy).

Legat de textele lui Emil, au fost texte obiective cu diferite adaugiri pentru a fi mai 'calde' (gen: te asteptam cu drag!). Pe urma mi-a spus sa rescriu, am renuntat la pertu si le-am scris cum a vrut. El, fara sa stiu, le-a rescris de capul lui si pe urma s-a plans, fara sa inteleg de ce. Partea cu "ti-au atras clientii atentia" este neadevarata, sa fim seriosi. Si totodata, aveai numarul meu de telefon de la inceputul colaborarii, pentru ca ti-am si spus ca daca este ceva ce vrei sa discutam - imi dai mesaj/telefon/mail.

P.S.: Emil, eu inca am textele salvate ; cu acordul tau, hai sa punem un screenshot cu textul de pe prima pagina si sa vedem ce era atat de jalnic si ingrozitor de nu mai puteai sa scoti capul in lume. Chiar insist, ce zici? Lasam la latitudinea colegilor sa-si dea cu parerea daca erau sau nu ok.
    Ultima modificare făcută de mrjohnny; 15th December 2014 la 20:27.
    Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut de lucru
    De Aur3lian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th January 2011, 09:28
  2. Recomandari mod de lucru
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th August 2010, 10:13
  3. Nu inteleg un lucru
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 14th April 2009, 09:33
  4. Directoarele - un lucru daunator?
    De radu4us în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 15th February 2009, 22:06
  5. am si eu un site in lucru
    De hotligia în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th April 2007, 15:31

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare