Buna ziua, sunt in cautare de lucru, am experienta foarte vasta in domeniul online. Detin cateva site-uri pe care le-am creat si administrat pana in prezent, sunt experimentat in domeniul website-urilor (creere, optimizare SEO, intretinere, promovare), de asemenea - sunt experimentat si in domeniul webdesign-ului (Photoshop).
Ofer servicii cum ar fi :
1. Creere website la preturi accesibile
2. Ma ocup de partea de imagine a unui site/banner/ceva - [web]design
3. Desi aveti materiale foarte bune aici pe forum vis-a-vis de SEO, ma ocup si de optimizari SEO/asistenta SEO pentru cei care nu doresc sa-si bata capul cu o astfel de munca
4. Promovez website-uri/produse/pagini/idei prin diverse metode eficiente si de efect (la website-uri ma ocup si de inscrierea in directoare, backlinkuri - spam exclus, pagina Facebook/Twitter daca este cazul)
5. Ma descurc de asemenea foarte bine si din postura de webmaster avand o experienta si cateva site-uri la activ
6. Dezvoltare website (SEO, webdesign, chiar si content - depinde de nisa)
De asemenea, ma pot adapta la mai multe joburi, depinde de oferte. Ma descurc foarte bine cu CMS-urile (foarte avansat - Joomla) dar si cu site-urile clasice - HTML. Consider un mare plus cunoasterea limbii engleze mediu spre avansat (pentru site-uri cu content in engleza), de asemenea ma pot adapta deadline-urilor si execut munca cu seriozitate.
Multumesc pentru timpul acordat, daca este cineva interesat de serviciile mele il rog frumos sa posteze reply in acest topic sau sa-mi trimita un mesaj privat (PM).