Salut!
M-ar interesa un portofoliu, ceva exemple pe partea de design.
Multumesc!
Salut!
M-ar interesa un portofoliu, ceva exemple pe partea de design.
Multumesc!
4. Promovez website-uri/produse/pagini/idei prin diverse metode eficiente si de efect (la website-uri ma ocup si de inscrierea in directoare, backlinkuri - spam exclus, pagina Facebook/Twitter daca este cazul)
Astept pe PM preturi. Faci doar pe .ro?
Am lucrat cu Ionut pentru promovarea unui site si tot ce pot sa spun este ca e un baiat foarte muncitor si prompt. Recomand.
Multumesc tuturor pentru feedback. Am colaborat cu alti multi useri de pe Seopedia care nu si-au facut simtita prezenta in topic printr-un reply.
As vrea sa adaug la anunt faptul ca sunt disponibil sa lucrez si pe:
content writing (RO si EN)
data entry
Am colaborat cu Ionut pe partea de content writing RO. Parolist in privinta termenului de livrare, preturi suportabile![]()
Multumesc pentru aprecieri, de asemenea.
Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)
Update: ma ocup si de inscrieri in directoare web (RO si EN) - am si colaborat in numeroase cazuri cu utilizatori de pe Seopedia in acest sens
Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)
Se poate o cotatie pentru continut? Merci.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)