Am nevoie de o persoana care sa corecteze dpdv ortografic si literar cateva sute de pagini. Cerintele sunt:
- cunoasterea ortografiei si punctuatiei in limba romana (persoana care a scris textele are un fetis cu virgulele)
- capacitatea de a adapta textele acolo unde este cazul (exista pe alocuri formulari alambicate sau greoaie, care fac citirea textului aproape imposibila).
Inainte de a da un exemplu pentru a sti la ce va asteptati, fac cateva precizari (conditii):
- Am testat chiar eu timpul necesar pentru a corecta o pagina. Fara sa am pretentii de expert in domeniu, 3-4 minute sunt arhisuficiente, oricat de prost ar suna textul. Ceea ce inseamna 15-20 pagini / ora. Pentru cine stie bine limba romana, este un task lejer.
- Plata o fac la final sau pe calupuri de sute de pagini.
- Daca rezultatul este similar cu ce este acum, NU VOI ACHITA (nu cred ca este cineva pe acest forum care se poate plange ca nu sunt bun platnic). De aceea, va rog sa nu va supraevaluati. Am nevoie de cineva care stie limba romana, nu care doar are impresia asta. Stiu ca suna usor infatuat acest paragraf, dar vorbesc in cunostinta de cauza.
- Desi textele sunt inscrise la ORDA, am nevoie de o declaratie scrisa si semnata prin care va obligati sa nu instrainati documentele.
- Pentru a evita schimbul inutil de mesaje, pretul oferit este de 1 leu / pagina.
Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie. Mai jos aveti si un exemplu:
Dupa ce a ajutat destul de mult comunitatea africana in timpul razboiului Burilor, Regina Mundi Church s-a implicat in foarte multe actiuni de binefacere dupa proclamarea independentei a Africii de Sud. In plus, in acelasi an, si anume in 1990, a fost fondat un parc in apropierea bisericii, unde au fost construite mai multe monumente, care sa ii comemoreze pe cei care si-au pierdut viata in razboiul dintre africani si populatia formata din Buri.
In ziua de azi, Regina Mundi Church este un obiectiv turistic vizitat de catre multi turisti, mai ales datorita incarcaturii istorice si culturale pe care aceasta cladire o are. Chiar daca nu doriti sa intrati in interiorul ei din diferite motive, este recomandat sa vizitati imprejurimile, pentru a profita de cateva momente de relaxare si, de ce nu, de serenitate si meditare.