In urma cu cativa ani mi-am dat seama ca daca imi caut designurile pe internet mai mult pierd vremea. Astfel, am descoperit un programel foarte foarte misto, care genereaza teme Wordpress in functie de preferintele mele. Programul se cheama Artisteer, iar de cand l-am cumparat sunt foarte multumit de cum lucrez cu el.
Cei care doresc o astfel de tema (precizez ca e vorba numai de teme pentru bloguri personale, programul nestiind sa faca nimic mai complicat de atat), ma pot contacta aici sau prin PM. In general, temele le dau free, dar daca faceti o donatie de cel putin 2$ in contul meu de PayPal, primiti atat tema cat si un link in sidebarul blogului meu personal.

Răspunde cu citat

Oricum George daca cineva e interesat iti da PM. Nici mie nu imi place sa lucrez cu programe de genul. Imi gasesc o tema care imi place si o modific pana iese bine si cum vreau eu. Uneori ajung sa modific atat de mult dintr-o tema ca nu o mai recunosti fata de cea originala. Poate pierd timp dar invat ceva la fiecare instalare de genul.