Pai, edy, ce sa zic, eu ti le scriu. Imi intelegi si mie nelamurirea, totusi.![]()
Pai, edy, ce sa zic, eu ti le scriu. Imi intelegi si mie nelamurirea, totusi.![]()
Scriu articole în română și engleză.
Graphic designer: logo, banner, etc.
Pentru inscriere in directoare nu maieste valabil.
In continuare valabile serviciile:
- creare continut / scriere articole
- adaugare comentarii in bloguri cu linkul dvs in semnatura
- administrare websiteuri, forumuri, bloguri
- adaugare continut pe siteuri tematice
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
e bine asa?
Ultima modificare făcută de Cosmin Emanuel; 14th October 2010 la 17:00.
Am primit cateva proiecte in grija dar mi-a mai ramas timp pentru inca cateva. Astept in continuare oferte pe pm.
Inca valabil. Mai am timp pentru 4-5 proiecte.
Salut edy, cum merge afacerea ? Am vazut ca ai bagat link spre WorldWeb si nu mi se pare corect ca vrei sa te lauzi cu munca mea. Acolo intr-adevar sunt un total de 100 articole din care vreo 4 sunt scrise de tine pentru ca eram in sesiune si nu aveam cand sa introduc fresh content vreme de cateva zile. Sunt de parere ca am o oarecare experienta in domeniu, scriu binisor, si m-as simti super naspa sa stiu ca sunt altii care se lauda cu ceea ce fac.
Eu te-am inteles, si am fost super ok cu tine ai vazut, cred ca si plata a fost pe masura caci nu-mi place sa-mi bat joc de oameni, insa pana la a te lauda cu ce fac altii este cale lunga.
Apropo, WorldWeb l-am dat caci m-am suparat pe niste chestii.
Deschide un topic nou si prezinta-ti cat mai clar serviciile la Servicii web / Jobs
S-ar putea ca lui edy sa nu-i convina aparitia unui competitor in ograda lui.![]()
@denisamedeea
Ai un site de prezentare servicii?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
NU e vorba de asta, este in regula, in momentul de fata chiar nu prea pot satisface toate comenzile pe care le am.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)