as vrea sa stiu un pret legat de articole despre produse IT (laptop-uri, telefoane, gadgets)
as vrea sa stiu un pret legat de articole despre produse IT (laptop-uri, telefoane, gadgets)
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Ai pm.
Pentru cine mai este interesat, am aproximativ o ora libera zilnic in care mai pot scrie cateva articole. Ma intereseaza in special colaborari de genul 1-2 articole de calitate pe zi, sau gen bulk. (cumperi doar un numar de bucati si atat).
Spun asta pentru ca timpul imi este foarte limitat din cauza scolii si nu mereu am acelasi program ca sa pot garanta zilnic acelasi numar de articole. Poate intr-o zi am 5 ore libere iar in alta nici una.
Astept oferte pe privat unde vom discuta si detalii suplimentare.
Multumesc pentru atentie!
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Din nou valabil!
Sunt dispus sa lucrez in continuare cateva ore pe zi pentru websiteurile dumneavoastra. Mentionez urmatoarele:
- nu scriu pe orice nisa, deobicei proiectele foarte nisate sunt obligat sa le refuz pentru ca nu am timp sa ma documentez suficient si preturile oferite nu sunt reale. Nu pot scrie pe nise precum sport, pariuri, medicina, insa in limita a cateorva articole se poate. Sunt dispus sa lucrez in special pentru siteuri sau mai ales bloguri generaliste, pe care se discuta subiecte din mai multe categorii.
- nu lucrez pe bani de acadele, prefer sa dorm in timpul liber daca nu mi se ofera un pret decent/corect
- plata se va face pe jumatate anticipat pentru a evita clientii neseriosi
- pentru adaugare si asezare in pagina pe websiteurile voastre se va percepe taxa suplimentara. am avut clienti ale caror websiteuri nu functionau corect si dura mai mult sa adaug un articol decat sa il scriu.
Rog si ofer seriozitate!
Astept oferte in privat.
Multumesc !
Te rog trimite-mi si mie o lista de preturi, inclusiv pentru partea de comentarii pe blog. Multumesc!
Mai astept persoane interesate de articole si adaugare comentarii in bloguri dofollow cu link in semnatura.
Multumesc.
vreau si eu lista de preturi te rog.
Te rog da-mi un pm cu preturi atat pentru articole cat si pentru comentarii.
Multumesc.
Aici gasesti cel mai bun dictionar | Click aici pentru marturii nunta
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)