trimite-mi si mie te rog pm cu preturile.
pe viitor o sa am nevoie.
trimite-mi si mie te rog pm cu preturile.
pe viitor o sa am nevoie.
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
Ma intereseaza articole despre jocuri cu continut unic si sa contina 400-500 cuvinte. Astept un PM cu pretul.
Am avut impresia ca sunt thread-uri in categorii diferite, dar se pare ca doua sunt in aceeasi categorie. Sorry.
Cat despre linkuri, nu stiu de ce ar mirosi a spam din moment ce nu sunt ale mele, sunt linkuri ale unor clienti pentru care am lucra si sunt puse strict ca referinta. Poti verifica numele pe care sunt inregistrate daca ai dubii.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Ma gandesc ca postand de 3 ori consecutiv acelasi post ce contine 4 linkuri externe s-ar incadra cu usurinta intr-unul din serviciile pe care spui ca le oferi "pentru clienti": "adaugare comentarii in bloguri cu linkul dvs in semnatura, adaugare continut pe siteuri tematice, administrare websiteuri, creare linkuri si promovare siteuri, etc"
De ce nu ai pus link catre unul din articolele tale, si de ce catre index?
Ultima modificare făcută de -Rares-; 6th October 2010 la 21:54.
Iti garantez ca nu are absolut nici o legatura cu ceea ce incerci tu sa dovesesti. Acestia sunt fosti clienti pentru care nu mai lucrez in momentul de fata.Atitudinea asta rautacioasa a ta nu cred ca isi are locul aici si ar fi frumos sa continuam in privat daca ai ceva in mod special, cu mine.
Cat despre creare linkuri, cu siguranta nu pe forumuri se va face, ci pe siteuri relevante. De ce am pus catre index? pur si simplu ca sa pun doar 4 ci nu catre mai multe posturi.
astept oferta ta pe pm , de asemenea
Doresc si eu PM cu pretul pentru un articol de 400 cuvinte.
Multumesc
De ce m-ai mai contactat sa iti scriu articole, daca se pare ca si tu prestezi aceleasi servicii? Nu de alta, dar am primit un PM de la tine cum ca ai vrea sa iti scriu niste articole, dar ca ai vrea sa ne intelegem la pret...
Nu de alta, dar eu ca tehnoredactor si om care se pricepe sa scrie, nu contactez pe altcineva sa imi scrie articolele. Mi le fac singura.
Nu de alta, fara suparare, dar situatia mi se pare putin bizara.
Scriu articole în română și engleză.
Graphic designer: logo, banner, etc.
Buna seara, kelt. Motivul este ca pe nisa feminin chiar nu ma pricep si ca sa pot scrie astfel de articole trebuie sa ma informez temeinic inainte. (nu am timpul necesar sa fac acest lucru deoarece anul acesta trebuie sa sustin un examen si am agenda destul de aglomerata. prefer sa scriu pe teme cunoscute pentru altii). Tocmai din acest motiv am ales sa apelez la o fata, ci nu la un baiat, deoarece fetele sunt mai in tema cu astfel de subiecte. Te voi contacta spre sfarsitul saptamanii sa discutam , sper ca pana atunci sa imi fie gata partea tehnica a siteului.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)