Citat Postat în original de Fabiautomotive Vezi Post
Buna ziua! Si La Multi Ani fetelor de ziua lor azi! Detin un site de piese auto fabiautomotive .ro care este cazut din cauza server-ului unde este pus, si as dorii niste sfaturi pentru achizitionarea unui server pentru acest site! Ce unitate server am nevoie pentru a tine acest site pe el? Mentionez ca site-ul are in jur de 60 gb... Nu ma pricep la asa ceva dar vreau sa numai depind de firma asta hoata de hosting, unde de cand am deschis site-ul se incarca o pagina in 30 de secunde....Vreau sa am o viteza mai mare pentru site! Nu vreau sa tin altceva pe el! Multumesc anticipat!
Am un prieten care traieste din asa ceva, din servicii de web hosting chiar si el care stie foarte multe despre acest domeniu tot inchiriaza un server din alta tara, fara ca sa fiu rautacios tu crezi ca esti mai tare ca el de crezi ca o sa te descurci de unul singur cu server fizic?

Ce ai tu la 60 gb cel mai probabil cred ca ai nevoie de servicii de mentananta adica pe langa un pachet de hosting sa fie nevoie sa platesti lunar pentru astfel de servicii undeva la 10-20 euro luna doar pentru mentananta insa e posibil sa ma insel.

Eu iti recomand sa incerci o firma mai seriosa poate vei avea mai mult suport data viitoare... , daca vrei iti recomand firma la care am eu host de mai bine de 2-3 ani si nu am avut probleme.