Salut Kaminet, tipu are tocmeli.ro/ajutor/contact sau suport@ prind.ro, incearca sa iei legatura direct cu el.
Salut Kaminet, tipu are tocmeli.ro/ajutor/contact sau suport@ prind.ro, incearca sa iei legatura direct cu el.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Salut Felix, multumesc pentru raspuns. Adresa de email suport@ prind.ro nu este valida, am trimis un email folosind pagina de contact de pe tocmeli.ro. O sa revin cu detalii pentru cei care sunt interesati de subiect.
Lasa-mi pe PM un id de messenger de-al tau. Sau o adresa de email pe care sa te contacteze tipul cu siteul. Intamplator, am colaborat cu el pentru o serie de advertoriale.![]()
PM trimis, multumesc pentru ajutor.
Sunt undeva la 10 sripturi clona pinterest, premium, plus inca multe alte theme wordpress si joomla, atat free cat si premium, insa problema este ca prind.ro este un script facut de la 0 sau refacut cel mai probabil. Am studiat piata si de departe scriptul celor de la pintastic.com este cel mai bun, acestia avand si clone thefancy.com, chill.com, trippy.com si multe altele, foarte reusite, insa si foarte scumpe in comparatie cu ce se mai gaseste in online.
poti folosi o tema de wordpress create special pentru galerii foto http://lmgtfy.com/?q=wordpress+gallery+theme
Am dat peste tema asta: Pinboard Premium Responsive Masonry WordPress Theme - WPExplorer - seamana foarte mult.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)