Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Paginare

  1. #1
    Avatarul lui Buta Paul
    Buta Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    33
    Posturi
    371
    Putere Rep
    30


    Implicit Paginare

    Salutare. Am o mica problema si nu-i dau de capat.
    Am facut o functie pentru o paginare realizata in ajax, fara refresh, insa nu-mi afiseaza decat doua pagini. Constructia paginarii este realizata cu ul si li si nu reusesc sa inchid si sa deschid "li" decat o singura data.
    Cod PHP:
    function index($listeaza){
    global 
    $limba;
    $selectIndexmysql_query("SELECT * from $limba WHERE activat='1' order by ID DESC");
    $i 1;
    WHILE(
    $rand mysql_fetch_array($selectIndex)){
    $titlu $rand['titlu'];
    if(
    $i == 1){
    $listeaza .='<li>';
    }
    $listeaza .=' "'.$titlu.'" ';
    if(
    $i == 30){
        
    $listeaza .='</li><li>';
    }

    $i++;
    }
    return 
    $listeaza;

    Deci , imi apare prima pagina pe index cu 30 de inregistrari, dau odata next la pagina si gata, inca 30, dar daca am 300 de inregistrari in baza de date nu mai apar, pentru ca se inchide li-ul si nu se mai deschide altul.
    Normal trebuie sa fie:
    <ul>
    <li>
    ...
    </li>
    <li>
    ...
    </li>
    -||-

    </ul>
    Ma poate ajuta cineva sa rezolv aceasta problema?
    Multumesc.

  2. #2
    Avatarul lui StarNET
    StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    33


    Implicit

    Cod PHP:

    function index($listeaza){
    global 
    $limba;


    $res mysql_query("SELECT * from $limba WHERE activat='1' order by ID DESC");
    $num mysql_num_rows($res);
    $listeaza '<ul>';
    for (
    $i 0$i $num; ++$i) { 
        
    $row mysql_fetch_assoc($res);
        
    $titlu $row['titlu'];
        
    $listeaza .= '<li>'.$row['titlu'].'</li>';
    }
    $listeaza .= '</ul>';

    return 
    $listeaza;

    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

  3. #3
    Avatarul lui Buta Paul
    Buta Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    33
    Posturi
    371
    Putere Rep
    30


    Implicit

    Multumesc pentru raspuns. Dar aici cum fac sa-mi arate doar 30 de inregistrari pe $i ?

  4. #4
    Avatarul lui StarNET
    StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    33


    Implicit

    Deci ... tu ce vrei ? FUnctia care iti da link-urile cu paginile sau functia care iti da produsele in functie de numarul paginii ?
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

  5. #5
    Avatarul lui Buta Paul
    Buta Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    33
    Posturi
    371
    Putere Rep
    30


    Implicit

    Functia extrage aproximativ 90 de produse si am facut o paginare cu toate produsele pe index. Fiecare pagina are cate 30 de produse, delimitate cu <li> 30 de produse </li> <li> 30 de produse </li> <li> 30 de produse </li>.
    Normal ce mi-ai aratat tu, face cate un <li> pentru fiecare produs, dar eu vreau cate un <li> </li> la 30 de produse.
    AM incercat eu sa fac, imi pune cum vreau eu, dar ceva nu e bine. Daca am 91 de produse de exemplu, imi continua pana la 120, restul de 29 de produse fiind nule.
    function index($listeaza){
    global $limba;
    $res = mysql_query("SELECT * from $limba WHERE activat='1' order by ID DESC");
    $num = mysql_num_rows($res);

    for ($i = 0; $i < $num; ++$i
    {
    $listeaza .='<li>';
    for($j = 0; $j < 30; $j++)
    {
    $rand = mysql_fetch_assoc($res);
    $titlu = $rand['titlu'];
    $listeaza .= ' "'.$titlu.'" ';
    }
    $listeaza .='</li>';
    }
    return $listeaza;
    }
    Ceva nu e bine la primul for.

  6. #6
    Avatarul lui StarNET
    StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    33


    Implicit

    Mi se pare ciudat ce vrei sa faci ... dinaia mi-a si luat ceva timp pana am inteles dar codul este urmatorul:

    Cod PHP:
    function index($listeaza){
    global 
    $limba;


    $res mysql_query("SELECT * from $limba WHERE activat='1' order by ID DESC");
    $num mysql_num_rows($res);
    $listeaza '<ul>';
    for (
    $i 0$i $num; ++$i) { 
        
    $row mysql_fetch_assoc($res);
        if ((
    $i)%30==0){ $listeaza .='<li>'; }
        
    $titlu $row['titlu'];
        
    $listeaza .= $row['titlu'];
        if ((
    $i+1)%30==0){ $listeaza .='</li>'; }
    }
    if ((
    $i+1)%30<>0){ $listeaza .= "</li>"; }
    $listeaza .= '</ul>';

    return 
    $listeaza;

    enjoy
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

  7. #7
    Avatarul lui Buta Paul
    Buta Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    33
    Posturi
    371
    Putere Rep
    30


    Implicit

    Mc

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

  1. Ce preferati ? jcarousel sau paginare
    De florin în forumul Client side
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th July 2010, 16:29
  2. Ajutor la o functie php de paginare
    De Iulian în forumul Server side
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 11th November 2008, 22:27

Permisiuni postare

  • Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •