De ceva vreme tot caut un sistem de filtre precum cel de la eMag insa nu sunt multumit de niciunul.
Stie cineva vre-un astfel de sistem sub orice platforma: php, wordpress, joomla, etc?
Ofer recompensa!
De ceva vreme tot caut un sistem de filtre precum cel de la eMag insa nu sunt multumit de niciunul.
Stie cineva vre-un astfel de sistem sub orice platforma: php, wordpress, joomla, etc?
Ofer recompensa!
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Hm, acum 3-4 ani nu avea iar eu m-am concentrat atat de tare sa caut pentru Wordpress sau Joomla incat nu am mai verificat si la Magento.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Mai stiti si alte astfel de sisteme de filtrare?
Ajax Layered Navigation pentru woocommerce pare interesant, pana acum n-am folosit decat filtrele native woo.
Vezi ca are si pentru opencart, super ok ca si filtru.
Am implementat la un client, poti sa foloesti (pe opencart) atat filtrare cu ajax cat si fara.
Ai aici demo.
Cred ca asa ceva se poate face cu ajutorul Custom Taxonomies in wordpress. Acum studiez si eu problema fiindca vreau sa implementez un astfel de filtru dupa specificatii / caracteristici.
Niste pluginuri care arata interesant pana acum (inca nu am apucat sa testez dar sunt mai multe) ar fi astea:
Taxonomy Picker Plugin for WordPress
WordPress › Custom Taxonomies Menu Widget « WordPress Plugins
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nichita, da se poate face foarte usor cu ajutorul custom taxonomies.
Am incercat si eu, merge super ok.
Daca ai nevoie, pot sa iti pun la dispozitie fisierul function.php cu custom taxonomies.
Am gasit un plugin care face asta. Problema e ca url-ul este redirectat automat catre primul post.
De exemplu daca vreau sa creez o structura de tip:
site.com/asigurari/ - atunci cand introduc asta in browser imi face automat redirect in site.com/asigurari-de-calatorie/ de exemplu (care este un post), in loc sa ramana site.com/asigurari/, asa cum ma intereseaza. Nu am gasit o solutie pana acum. Ceva idei?![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)