Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Sistem filtre a la eMag?

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Este simplu, daca folosesti custom taxonomies trebuie sa mai creezi un fisier in tema cu numele taxonomy.php (e identic cu category.php) doar ca la titul pui:

Cod PHP:
    <?php $term get_term_by'slug'get_query_var'term' ), get_query_var'taxonomy' ) ); echo $term->name?>
    Eu asa am facut. A mers perfect.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Nichita, am incercat cu taxonomy si ma declar nemultumit. Prea multe modificari si adaptari de facut incat in final sigur va duce la un crash sau o supraincarcare a bazelor de date. Asta pentru ce imi trebuie mie, la un volum mare de produse si informatii. Daca ai mai putin, s-ar putea sa mearga.

Pana acum solutia lui gabetu se apropie cel mai mult de varianta emag, arata si estetic bine, dar nu are pretul printre filtre. E o chestie atat de utila incat gasesc ca e absurd ca nu s-a creat pana acum astfel de functionalitati in aplicatiile populare gen wordpress/joomla, etc.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Poate ai 90% dreptate haos, insa nimic concret. Eu folosesc taxonomies (wordpress) la un site cu peste 300 posturi, fara probleme.

In schimb, pt platforma opencart, pt un client, am folosit acel filtru de produse, la peste 8000 de produse, totul merge perfect, si pe shared hosting.

gabetu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th April 2011
    Locaţie
    Piatra Neamt
    Posturi
    186
    Putere Rep
    30

Implicit

Liviu, intr-adevar extensia e destul de ok dar nu are pretul printre filtre, eventual widgetul nativ de filtrare al woocommerce sa fie integrat in aceasta extensie.
    Nichita, pt. wordpress e mai bine de stocat caracteristicile produselor in custom fields si nu taxonomies, woocommerce e structurat perfect pentru proiecte de marime medie.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Calin, eu ma refeream la wordpress cu foarte multe produse (90 - 100.000 produse). De acee am si specificat "daca ai un volum mai mic de informatii" s-ar putea sa mearga. Opencart si Magento n-am folosit inca. Pe vremea cand am inceput aceste proiecte, acum 3-4 ani, atat Opencart cat si Magento erau mult mai reduse in functionalitati si foarte slabe la aspectul SEO.

Am sa reiau testele cu ele, desi nu sunt sigur daca o sa fiu multumit de partea asta de SEO + continut. Dar o sa vad eu..

LE: Tehnic vorbind, intradevar, custom fields e mai recomandat decat taxonomies.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Filtre, penalizari, "SandBox"
    De puthre în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd April 2012, 17:27
  2. Sistem De Punctare
    De Aur3lian în forumul Client side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th January 2011, 21:52
  3. Sistem de taguri
    De remuser în forumul Client side
    Răspunsuri: 9