-
Este simplu, daca folosesti custom taxonomies trebuie sa mai creezi un fisier in tema cu numele taxonomy.php (e identic cu category.php) doar ca la titul pui:
Cod PHP:
<?php $term = get_term_by( 'slug', get_query_var( 'term' ), get_query_var( 'taxonomy' ) ); echo $term->name; ?>
Eu asa am facut. A mers perfect.
-
Nichita, am incercat cu taxonomy si ma declar nemultumit. Prea multe modificari si adaptari de facut incat in final sigur va duce la un crash sau o supraincarcare a bazelor de date. Asta pentru ce imi trebuie mie, la un volum mare de produse si informatii. Daca ai mai putin, s-ar putea sa mearga.
Pana acum solutia lui gabetu se apropie cel mai mult de varianta emag, arata si estetic bine, dar nu are pretul printre filtre. E o chestie atat de utila incat gasesc ca e absurd ca nu s-a creat pana acum astfel de functionalitati in aplicatiile populare gen wordpress/joomla, etc.
-
Poate ai 90% dreptate haos, insa nimic concret. Eu folosesc taxonomies (wordpress) la un site cu peste 300 posturi, fara probleme.
In schimb, pt platforma opencart, pt un client, am folosit acel filtru de produse, la peste 8000 de produse, totul merge perfect, si pe shared hosting.
-
Liviu, intr-adevar extensia e destul de ok dar nu are pretul printre filtre, eventual widgetul nativ de filtrare al woocommerce sa fie integrat in aceasta extensie.
Nichita, pt. wordpress e mai bine de stocat caracteristicile produselor in custom fields si nu taxonomies, woocommerce e structurat perfect pentru proiecte de marime medie.
-
Calin, eu ma refeream la wordpress cu foarte multe produse (90 - 100.000 produse). De acee am si specificat "daca ai un volum mai mic de informatii" s-ar putea sa mearga. Opencart si Magento n-am folosit inca. Pe vremea cand am inceput aceste proiecte, acum 3-4 ani, atat Opencart cat si Magento erau mult mai reduse in functionalitati si foarte slabe la aspectul SEO.
Am sa reiau testele cu ele, desi nu sunt sigur daca o sa fiu multumit de partea asta de SEO + continut. Dar o sa vad eu..
LE: Tehnic vorbind, intradevar, custom fields e mai recomandat decat taxonomies.