- inchis
- inchis
Ultima modificare făcută de silcamataru; 3rd June 2009 la 13:41.
la el linia aia verticala imparte pagina pe la 25-33%, in timp ce la tine e la 50% si e mai scurta
Serios vorbind, cand ai scrise doar cateva linii de cod, si ele se aseamana la altcineva nu prea poti vorbi de plagiere. Cand aveti fiecare cateva sute, si ele se aseamana, si elemenetele grafice is la fel, poti zice ca ai fost copiat...dar pe acolo e cam html basic... cum sa faca un al doilea sau al treilea, daca asa e cel mai simplu?
Cred ca ai exagerat un pic
In plus, uita-te ca el are chestii in plus. Are setat favicon, are setat a:hover... deci in plus fata de tine. Daca am fi rai... intelegi 'edeea' ?
Judecand dupa portofoliul lor, nu e vorba de lipsa de timp cred ca e vorba mai degraba de lipsa de profesionalism.
Pagina web a unui webdesigner este cartea sa de vizita - posibilii clienti isi vor forma prima impresie bazandu-se pe aspectul paginii firmei.
Uite un exemplu de pagina proprie nefinalizata din lipsa de timp (cunosc personal designerul respectiv... ) www steven ro
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)