Salut, incearca sa vb cu un programator sa-ti faca un script sa banze domenile practic sa le interzica accesul la atacuri, daca apelezi la cine trebuie te poate ajuta fara probleme iar acel script nu este greu de realizat![]()
Salut, incearca sa vb cu un programator sa-ti faca un script sa banze domenile practic sa le interzica accesul la atacuri, daca apelezi la cine trebuie te poate ajuta fara probleme iar acel script nu este greu de realizat![]()
au spart serverul... daca ar exista ceva care sa ii opreasca o faceam de mult. thx pt sfaturi!
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
Salut, pai daca au spart serverul, schimba hostul, schimba-ti toate parolele, FTP, Cpanel, Emailuri, Adminsitrare site, vorbeste cu cei de la hosting ca ai atacuri asupra siteului sa ia masuri de securitate etc. Iar daca si dupa toate astea tot iti sparg serverul desi ma indoiesc treci pe https so ftps si sunt 99.9% sigur ca nu o sa mai ai probleme![]()
si eu zic sa schimb hostul daca a fost spart serverul. daca cei la care ai site-ul erau ok nu aveai probleme de genu. si eu am avut probleme de astea la un client a carui site era atacat din asia de undeva si in 30min au rezolvat baietii de la host.
serverul e dedicat si a fost schimbat, nu asta e problema, nu vor mai intra, problema e ca trebuie sa scap de linkurile cu care s-au razbunat![]()
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
aia nu e o problema, again cauta un programator si te rezolvada-mi un pm cu mai multe detalii daca esti interesat
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)