Imi dau cu parerea insa vezi la masina de s3 daca nu ai cumva setat accesul doar din IP-urile interne de amazon sau daca e activat accesul pe masina.
Imi dau cu parerea insa vezi la masina de s3 daca nu ai cumva setat accesul doar din IP-urile interne de amazon sau daca e activat accesul pe masina.
Pe site nu am gasit nimic de setat legat de aspectul asta. La AWS Identity and Access Management cred ca trebuie sa iau o librarie java despre care habar nu am la ce e utila, incepe sa imi devina cam complicata treaba. Multumesc pentru info!
Update: Am gasit la S3 -> Buckets -> Permissions optiunea de a adauga permisie pentru Everyone - List
Ultima modificare făcută de Aurel Dragut; 3rd January 2011 la 20:34.
Nu stiu cum mai sunt preturile la Akamai, dar la MaxCDN costa $40 / TB, adica nu foarte mult. Cu Amazon nici eu n-am reusit sa-l setez, asa ca am renuntat.
Am rezolvat cu Amazonu, nu stiu daca a fost de la host sau de la ce mi-a zis Chaos sa verific dar acum functioneaza. L-am configurat in W3 Total Cache.
O impresionanta colectie de -> Unelte SEO
Gratuit siteul/blogul tau in cele mai mari motoare de cautare
Se simte o diferenta a timpului de incarcare a paginii.
Aveti idee daca poti pune hotlink protection la CDN, ca sa nu iti consume altii banda? Ori se seteaza pe serverul propriu in fisierul htaccess al subdomeniului/domeniului configurat pentru a fi folosit pe CDN ?
Calea catre poze va fi subdomeniu.siteulmeu.ro/poze/1.gif (nu include denumiri ale CDN)?
Ultima modificare făcută de evolution; 14th January 2011 la 00:03.
Teoretic, daca folosesti subdomeniu (CNAME) ar trebui sa ia in cont setarile din cpanel legate de hotlinking...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)