foarte ciudat atunci. supercache ai bagat dupa ce ti-ai zis de load sau inainte?
foarte ciudat atunci. supercache ai bagat dupa ce ti-ai zis de load sau inainte?
Verighete: www.magazinuldeverighete.ro si Micropigmentare sprancene: www.micropigmentaresprancene.ro/
dupa, desi el functioneaza nu prea se vad multe schimbari de la el, o imbunatatire vizibila, ei mai spun ca e posibil sa fie de la tema, de la cod ul php, desi nu cred ca asta ar fi problema
nu prea cred ca e aia buba. Incearca cu schimbari continue pana dispare problema ca nu ai cum sa gasesti altfel
Verighete: www.magazinuldeverighete.ro si Micropigmentare sprancene: www.micropigmentaresprancene.ro/
incerc sa gasesc pe net comentarii legate de plugin uri care fac astfel de probleme dar nu gasesc nimicma enerveaza situatia la culme
12.39 e probabil procentul pe care il folosesti din cpu, nu loadul serverului. La 6000 unici e normal sa fie asa. Tu folosesti mai mult de 10% din acel server, deci va trebui sa platesti mai mult decat pana acum, cel putin 10% din cat costa acel server.
Din ce vad ai avut un spike la revelion, a trecut, probabil o sa revii la traficul normal.
Aici nu e vb de spike de revelionul pentru ca si daca am 1000 de vizitatori resursele pe care le consum sunt mai mari comparativ cu un alt site care are 12.000 de vizitatori gazduit pe acelasi server si nici nu se pune problema sa platesc mai mult pentru ca nu asta era problema...si daca ma duc pe un alt server tot aceasi problema as intampina...
Stie cineva plugin-uri de wordpress care consuma multe resurse ?
problema este pe partea de apache avand in vedere ca mysql este pe un alt server![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)