21st March 2017, 16:52
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu e neaparat un lucru rau. Si eu mai blochez din htaccess accesul robotilor ahrefs,majestic etc cand nu vreau sa atrag inutil atentia. Asta nu inseamna ca e site-ul rau neaparat, doar ca nu vreau sa-si bage altul nasul in oala mea, sa vada de unde am cumparat advertorialele etc.
Iar in cazul tau, poate ca si cei de unde vrei tu sa cumperi au gandit la fel ca si mine. Transparenta asta totala de a vedea ce face concurentul tau nu-i tot timpul buna, mai ascunzi si tu din know-how-ul investit in proiectul tau ca ai cheltuit timp nervi si bani sa dezvolti o strategie, parca nu-ti vine s-o pui pe tava oricui stie sa foloseasca ahrefs-ul , nu ?
22nd March 2017, 12:01
2 out of 2 members found this post helpful.
Fa o analiza a unui site cu SeoSpy Glass si apoi analizeaza acelasi site cu Majestic sau ahrefs. O sa vezi diferente de la cer la pamant pe partea de raportare backlinkuri. Din punctul meu de vedere, din toata suita, singurul soft care isi merita banii cu prisosinta este Rank Tracker.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
22nd March 2017, 12:41
1 out of 1 members found this post helpful.
@dascalescu
Pai e ok: in ahrefs nu sunt linkuri spre xyzcollagenfacecream si in restul paginilor gasite la cautare domeniu nu e link spre site.
In care ai vazut link spre site? Poate mi-a scapat.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco