Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Keyword: MASAJ EROTIC - nu reusesc sa ajung primul. Unde gresesc?

vipobsession este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th June 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit Keyword: MASAJ EROTIC - nu reusesc sa ajung primul. Unde gresesc?

Salutare,

Va deranjez si eu cu niste mici probleme pentru cei care aveti timp sa va dati cu parerea.
    Am site-ul de masaj erotic vip-obsession.ro pe care vreau sa-l aduc primul pentru frazele: "masaj erotic" si "masaj erotic bucuresti".

In momentul in care am scris acest post precizez faptul ca pe google.ro pentru "masaj erotic bucuresti" sunt pe a 2-a pozitie iar pentru "masaj erotic" pe poitia-a 4-a.

Cu aproximativ o luna in urma pentru ambele fraze am fost pe prima pozitie insa doar pentru doua zile.

Este posibil sa fi fost penalizat in incercarile mele de a-l promova?
    Vreau sa mai mentionez faptul ca in procesul datorita "procesului de promovare" al acestui site se obtine un trafic destul de fluctuant: intre 400 si 1000 vizitatori unici pe zi. Insist pe faptul ca traficul este foarte fluctuant. Azi pot fi 1000, maine 300 si poimaine 500.

Astept parerile si recomandarile voastre.

Cu respect,
    VIP Obsession Massage Team.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Din pacate nu sunt mici probleme, siteul tau are mari lipsuri in tot ceea ce priveste optimizarea. Angajati o firma sau persoana care se pricepe si va face modificarile necesare.
    In formatul actual e buna si pozitia in care sunteti.

Penalizarea google are o singura forma: dispari din cautari. Restul sunt povesti.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de vipobsession Vezi Post
    Cu aproximativ o luna in urma pentru ambele fraze am fost pe prima pozitie insa doar pentru doua zile.

Foarte improbabil. Daca ar fi fost penalizat, ar fi scazut mult mai mult din serps, nu doar de pe 1 pe locurile 2-4.

Faptul ca ai mai fost pe 1 e de bine, chiar daca ai scazut, inseamna ca siteurile din top sunt aprox egale ca valoare , si pt un scurt moment google l-a considerat pe al tau cel mai bun.

O alta explicatie pt ocuparea pozitiei 1 si recaderea pe pozitia 4 ar fi ca siteul tau nu obtine aceeasi parametri de performanta ca celelalte siteuri din top, si google te-a pus acolo temporal sa vada ce performanta ai, - in principiu serp ctr si bounce rate- si nu a fost multumit.

Vreau sa mai mentionez faptul ca in procesul datorita "procesului de promovare" al acestui site se obtine un trafic destul de fluctuant: intre 400 si 1000 vizitatori unici pe zi. Insist pe faptul ca traficul este foarte fluctuant. Azi pot fi 1000, maine 300 si poimaine 500.
    Traficul provenit din alte surse in general nu are relevanta pentru pozitionarea unui site in google. Unii seoisti considera insa ca importanta linkurilor e proportionala cu traficul trimis de ele, adica un backlink care iti trimite 1000 de vizitatori e mai valoros ca un backlink identic dar care nu iti trimite nici un vizitator, desi teoria nu e destul de solida, avand in vedere ca google nu poate sa aproximeze cu precizie cati vizitatori iti trimite un link.

Astept parerile si recomandarile voastre.
    Posteaza o scurta analiza a concurentilor din top comparativ cu tine privind backlinkuri, on page seo, alti factori seo, etc... daca vrei mai multe replyuri. Daca te astepti ca lumea sa stea sa analizeze ei si sa iti dea si sfaturi, ceri cam mult.

Solicita un user nou in threadul dedicat aici, userul curent incalca tos seopedia si vei fi penalizat.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th June 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Din pacate nu sunt mici probleme, siteul tau are mari lipsuri in tot ceea ce priveste optimizarea. Angajati o firma sau persoana care se pricepe si va face modificarile necesare.
    In formatul actual e buna si pozitia in care sunteti.

Penalizarea google are o singura forma: dispari din cautari. Restul sunt povesti.

Ai putea sa-mi indici te rog care sunt marile lipsuri in ceea ce priveste optimizarea? Am angajat o firma in sensul asta, insa mi-au spus ca nu poate nimeni garanta primul loc. Eu sunt constient si de acest fapt insa la fel de constient sunt de faptul ca ar trebui sa se mai poata face cate ceva ca sa imbunatatesc situatia.

salam este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd May 2011
    Posturi
    157
    Putere Rep
    0

Implicit

iti recomand sa schimbi continutul text de pe site, ai folosit acceasi desciere cam peste tot

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Ai putea sa-mi indici te rog care sunt marile lipsuri in ceea ce priveste optimizarea? Am angajat o firma in sensul asta, insa mi-au spus ca nu poate nimeni garanta primul loc. Eu sunt constient si de acest fapt insa la fel de constient sunt de faptul ca ar trebui sa se mai poata face cate ceva ca sa imbunatatesc situatia.
    Regrete eterne, ori sunt varza cu carne, ori s au limitat sa ti puna niste linkuri aiurea.

keywords aiurea gen masaj virgula erotic
    descrieri copiate
    continut fara urme de optimizare
    poze fara ALT
    <title>The WILD VIP Obsession - Masaj</title>
    <meta name="KEYWORDS" content="" />

aici te prinzi tu ce lipseste, iar in titlu, nu pui ultimul, dupa liniuta un cuvant care te intereseaza direct, si as incerca sa nu amestec engleza si romana in aceeasi propozitie.
    si lista continua... cele de mai sus sunt chestii elementare, cu astea se incepe optimizarea.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 29th June 2011 la 01:13.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Penalizarea google consta si in scaderea in SHERPS la anumite cuvinte cheie, mai des decat disparitie totala, si nu sunt povesti ci realitati.

Daca ai fact suraoptimizare este posibil, de exemplu sa fi abuzat de link-uri ce aveau ca ancora doar cele doua cuinte cheie dorite de tine
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th June 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

cu putin noroc observ ca acum sunt primul pentru fraza: "masaj erotic". sa vedem cat tine....

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Unde gresesc?
    De Zorrocaesar în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd February 2011, 00:04
  2. Estimare Valoare Site Masaj
    De glumetzul în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 13th June 2010, 14:48
  3. Anunturi prin SMS:unde gresesc respectivele site-uri ?
    De hl2u în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 18th March 2010, 19:16
  4. unde gresesc?
    De Robert în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th February 2008, 23:14
  5. Alt Sex Shop - SexShop-Erotic.ro
    De GExGE în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th October 2005, 11:42

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •