Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Axandra sau...

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    633
    Putere Rep
    32

Implicit Axandra sau...

Salut,
    Vreau sa achitizionez un software de analiza SEO dar care sa si compare cu concurenta din top10.
    Am folosit acum ceva timp Axandra si am fost foarte multumit de rezultate.
    Voi il folositi? Aveti idee daca acest soft, foloseste algoritmii cei noi de la Google (Panda,Hummingbird) ??

Imi puteti recomanda alt soft ?
    Multumesc
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    64

Implicit

Cu algoritmii de la google e relativ, mergand pe sistemul "un nebun arunca cu piatra si 100 de intelepti se chinuie sa o scoata".
    In sensul asta, nimeni nu poate sa faca un sistem de analiza care sa tina cont de sute de teorii privind acesti algoritmi.
    E suficient sa urmaresti rapoartele de la bing si google webmaster + un xenu ca sa ai garantia ca nu ai linkuri ramase in aer.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    633
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Cu algoritmii de la google e relativ, mergand pe sistemul "un nebun arunca cu piatra si 100 de intelepti se chinuie sa o scoata".
    In sensul asta, nimeni nu poate sa faca un sistem de analiza care sa tina cont de sute de teorii privind acesti algoritmi.
    E suficient sa urmaresti rapoartele de la bing si google webmaster + un xenu ca sa ai garantia ca nu ai linkuri ramase in aer.
    Salut,
    Axandra e un fel de comparator (ca sa zic asa), introduci cuvantul cheie si linkul paginii pe care vrei sa o optimizezi iar softul iti arata scorul obtinut de tine pe pagina respectiva cat si Top 10 din SERP pe acel cuvant cheie in functie de vechii algoritmi. Eu cautam pe cineva care foloseste acest soft in momentul de fata pentru a-mi oferi feedback. Vreau sa-l cumpar.

PS: Cu Axandra nu faci analize pe cuvinte cheie si linkuri
    Verifici concurenta!

Multumesc oricum pentru raspuns.
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Lupanu Vezi Post
    scorul obtinut de tine pe pagina respectiva cat si Top 10 din SERP pe acel cuvant cheie in functie de vechii algoritmi.
    Softurile de genul folosesc un algoritm propriu pentru a estima scorurile respective, si in general algoritmii lor sunt extrem de simplistici (gen sub 0.1% din complexitatea algoritmilor folositi de google pentru a ranka siteuri) iar sursele de date pe care le folosesc ei in estimare sunt incomplete si ele (pt linkuri folosesc API externe gen seomoz sau semrush etc.. care oricum sunt net inferioare linkurilor contorizate de google).

Ei nu folosesc nici algoritmii "vechi" nici algoritmii "noi" de la google, ei au propriul lor algoritm care e mult inferior celor de la google, deci nu te baza foarte mult pe el, sau daca te bazezi, nu iti imagina ca au formule speciale pt panda sau hummingbird (hummingbird oricum e update doar la cum interpreteaza google querieurile, nu la cum rankeaza siteurile propriu zise).

Nu am folosit Axandra, am folosit insa softuri similare, dar nimic nu se compara cu ochiul unui SEO experimentat care se uita pe top 10 results pe langa datele din softuri. Si cum a zis 1nesco, nimeni nu poate estima sau reproduce nici pe aproape algoritmul celor de la google.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

De la Axandra presupun ca te referi la IBP. In cazul asta.. ce sa zic, era ok acu cativa ani cand il foloseam, dar acum folosesc Website Auditor de la SEO Power Suite, care face cam acelasi lucru. Nici eu nu pun mare accent pt astfel de tool-uri, dar deh, pe client il impresioneaza cand ii dai un raport de cateva zeci de pagini unde-i arati niste grafice, scoruri, chestii, etc

Fiindca n-am mai folosit IBP de ceva vreme, nu ma mai pot pronunta in privinta lui, dar Website Auditor este ok, updatat destul de des, si daca ar fi sa aleg intre astea 2, as alege tot pe asta. Dar poate sa te ajute cu vreo parere careva care a folosit IBP mai recent
    Signatura lipsa

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    64

Implicit

Cam asta vroiam sa zic si eu dar inca mi-s in trezire.
    De ex densitate cuvinte cheie pe pagina: aplicatia e setata sa-ti dea un scor bun la valoarea X, valoare care e relativa si nedeclarata oficial de google.
    Altele masoara si viteza de incarcare, care de multe ori e fix pix.
    Altele iau in calcul si linkurile nofollow din social media.
    7000 de aplicatii = 7000 de scoruri.
    Cum bine zice Nic, experienta anterioara e de baza. Urmarind evolutia site-urilor proprii cu vechime, intelegi mai usor ce e ok si ce e pura teorie de la google.
    Ca sa ii arati grafice frumoase unui client, e ok oricare aplicatie mai mult sau mai putin costisitoare, inclusiv analiza alexa.com de care intrebasem si eu cu ceva ani in urma.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

PS: si eu cand fac optimizare on-page, fac dupa propriile reguli, pe care le-am testat in ultima vreme si am vazut ca merg, in principiu sfaturile clasice pt On-Page SEO, doar ca nu pun accent deloc de keyword density, am grija in schimb sa apara natural in text si... sa nu am keyword-ul doar o data sau de 2 ori pe pagina, ca totusi e putin.

Legat de website auditor, uite aici lista cu update-urile tool-ului: See How WebSite Auditor Changed Over Time

Nu specifica daca au facut update pt a tine cont de update-urile Google, insa fac update-uri destul de des, chiar daca unele-s mici bug fix-uri sau modificari minore.

PS2: uite aci un review: Website Auditor Review: A Full-Featured On-Page Optimization Tool | SEO Book

Si un video sa vezi cum lucrreaza tool-ul, sa-ti dai seama daca face ce vrei tu sau nu On-page tool: WebSite Auditor for complete website health check

Oricum, spre deosebire de IBP, aci de exemplu iti extrage concurentii de pe primele 4 pagini pe google pt keyword-ul respectiv si poti alege tu cu care sa compari site-ul respectiv. Poti compara cu pana la maxim 10 concurenti, care pot fi primii 10, Top 10 site-uri din alea 40 care au cel mai bun On-Page score, sau alegi manual care competitor sa fie. Asta iar mi se pare fain, fata de IBP, pt ca poate ai un competitor pe pag 2 care stii ca face SEO fain, doar ca are site nou si mai dureaza pana intra in top 10. Nu stiu daca cu IBP poti seta asta, cel putin la versiunea de acu cativa ani nu puteai.

Oricum, sincer, nici raportul oferit de Website Auditor nu-i f relevant, pt ca, de exemplu, analizam o nisa pe .de unde site-ul de pe 1 avea keyword-ul doar de 2 ori in pagina, o data in sidebar si o data in footer, nici macar in titlu nu avea. Si totusi era pe 1, dar fiindca avea multe link-uri, de calitate, etc... Deci, nu poti sa compari chiar cu orice site sau sa iei de bune statisticile oferite de tool-urile astea
    Signatura lipsa

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    633
    Putere Rep
    32

Implicit

Va multumesc pentru ajutor

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •