Deci http://www.alexa.com/siteaudit
Nu stiu daca s-a scris pe forum ceva despre, nu am gasit.
Ca idee, a avut cineva buget de 199 dolari pentru a incerca o analiza la ei?
Se lauda ca pot face multe.
Tks
Deci http://www.alexa.com/siteaudit
Nu stiu daca s-a scris pe forum ceva despre, nu am gasit.
Ca idee, a avut cineva buget de 199 dolari pentru a incerca o analiza la ei?
Se lauda ca pot face multe.
Tks
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 5th August 2010 la 01:20.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
de banii aia iti da niste tipuri care le gasesti aici free.E deja sugestiv din prezentarea lor.
Tocmai ca nu pare ceva special. Vad ca merg pe ideea de analiza a 10.000 de pagini. Adica muuulte
Dupa mine daca toate site-urile pe care le-am auditat si-ar rezolva macar 50% din erorile raportate de GWT... tot ar iesi mai bine.
Ce ar putea oferi tosi mai mult fata de de google webmaster tools?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Practic, din tot ce vad pe pagina de prezentare, este o chestie automatizata, facuta pentru cei care doresc o evaluare 100% automatizata, mediocra, a site-ului.
Pentru mine cel putin, selling point-ul lor, "cantitatea" (10.000 pagini), spune tot.
Eu fac audit-uri de cand ma stiu, si mai mult de 7-8 tipuri de pagini nu am analizat. Din cele 7-8 template-uri (rareori mai mult de atat, chiar si la un website foarte complex), formezi tot website-ul.
Nu as da $200 usd pe nici un fel de raport automatizat, decat daca vreau sa imi fac singur SEO la website si inca nu detin cunostintele necesare pentru a sti ce sa fac, cand sa fac, cum sa fac.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Am testat si mi-a placut. Este structurat pe urmatoarele categorii:
Featured Tools - Un auditor pentru Landing page. Sugestii de optimizare on page.
Usability and SEO - 22 de rapoarte pe diferite criterii (multe asemanatoare cu cele din Webmaster Tools). De mentionat ar fi un raport legat de duplicate content (pentru title, description sunt alte rapoarte cu duplicate). Un alt raport interesant din aceasta categorie mai este Search Engine Marketing (SEM) - sugestii de cuvinte cheie rezultate in urma scanarii site-ului.
Performance - viteza de incarcare a site-ului
Security - scanare dupa diverse vulnerabilitati
Tags and Analytics - Aici prezinta interes zona de Social Sharing
Report Stats - Erori intampinate sau observate de crawler (gen webmaster tools).
Pentru majoritatea rapoartelor vin si cu sugestii de rezolvare a unor probleme.
Este un tool recomandat celor cu site-uri mai mari, vechi pe piata, care doresc sa faca un fine tunning. Un incepator nu are ce face cu multe din datele oferite de cei de la Alexa.
Cred ca afli cam toate astea si cu tool-uri gratuite.
WMT oricum ofera o gramada de informatii. Scapa intai de ce ai de facut pe baza informatiilor din WMT, apoi poti sa sapi mai adanc cu alte tool-uri.
M-am jucat zilele trecute cu ceva tool-uri de la SeoMoz:
- analiza de link-uri: Open Site Explorer
- analiza pe pagina pentru keywords (e un fel de checklist): On-Page Keyword Optimization | SEOmoz PRO
- crawltest in site: Crawl Test Tool - Free SEO Web Crawler | SEOmoz PRO - asta da un raport pe mail, foarte interesant si detaliat. Am gasit multe bube pe site-ul pentru care faceam analiza. Raporteaza continutul duplicat, meta-uri sau title-uri lipsa, multe altele.
Cand ai rezolvat si cu astea, atunci.. poti sa mai intrebi, sunt sigur ca mai sunt
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)